Twitteropdateringer kan nu indeholde 280 tegn

KORT NYT: Twitter-brugere kan nu opdatere deres profiler med en opdatering på 280 tegn og ikke kun 140 tegn, som tidligere.

Social media

Sociale medier (Foto: Photo-Mix)

Twitter vil forsøge at tiltrække flere brugere og øge deres trafik. Dette gøres ved, at lade brugerne opdaterer med 280 tegn fremfor 140 tegn. Sådan lød meldingen fra selskabet tirsdag. Det skriver Business.dk.

 - Twitter fordobler antallet af tegn

I september testede Twitter den nye tweetgrænse på næsten alle sprog. Bortset fra japansk, koreansk og kinesisk, hvor den tidligere grænse aldrig har været et problem.

Twitter har ikke kunne følge med i antallet af brugere i forhold til konkurrenter, som Facebook, Instagram osv. Ifølge den seneste opgørelse, at har Twitter nu 330 millioner brugere på verdensplan. Det offentliggjorde selskabet i oktober 2017.

 - Twitter taber igen - Facebook er atter i fremgang

Selvom Twitter har øget antallet af tegn, så mener selskabet selv, at de fleste brugere fortsat vil holde sig under de 140 tegn. Der altså indtil nu har været grænsen.

Mere til historien

Twitter oplyste i oktober måned, at deres underskud i årets tredje kvartal var reduceret og det blev antydet, at man måske vil kunne forvente et overskud i fjerde kvartal. Dette vil i så fald være første gang, at Twitter rapportere et overskud.

Arbejder Zuckerberg på Twitter-konkurrent?

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Mark Zuckerberg og Co. på en konkurrent til Twitter. Den nye platform skulle se dagens lys til sommer.

(mere…)
Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Twitter igen klar med Blue-abonnement

Efter en fiasko-lancering er Twitter nu klar med deres Blue-abonnement. Apple-brugere skal dog betale en højere pris.

(mere…)
Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Eks-chef: Twitter er en trussel mod demokratiet

Twitter afviser anklager fra tidligere chef, som har sendt en omfattende klage til myndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram