Twitteropdateringer kan nu indeholde 280 tegn

0

KORT NYT: Twitter-brugere kan nu opdatere deres profiler med en opdatering på 280 tegn og ikke kun 140 tegn, som tidligere.

Social media
Sociale medier (Foto: Photo-Mix)

Twitter vil forsøge at tiltrække flere brugere og øge deres trafik. Dette gøres ved, at lade brugerne opdaterer med 280 tegn fremfor 140 tegn. Sådan lød meldingen fra selskabet tirsdag. Det skriver Business.dk.

 – Twitter fordobler antallet af tegn

I september testede Twitter den nye tweetgrænse på næsten alle sprog. Bortset fra japansk, koreansk og kinesisk, hvor den tidligere grænse aldrig har været et problem.

Twitter har ikke kunne følge med i antallet af brugere i forhold til konkurrenter, som Facebook, Instagram osv. Ifølge den seneste opgørelse, at har Twitter nu 330 millioner brugere på verdensplan. Det offentliggjorde selskabet i oktober 2017.

 – Twitter taber igen – Facebook er atter i fremgang

Selvom Twitter har øget antallet af tegn, så mener selskabet selv, at de fleste brugere fortsat vil holde sig under de 140 tegn. Der altså indtil nu har været grænsen.

Mere til historien

Twitter oplyste i oktober måned, at deres underskud i årets tredje kvartal var reduceret og det blev antydet, at man måske vil kunne forvente et overskud i fjerde kvartal. Dette vil i så fald være første gang, at Twitter rapportere et overskud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer