Twitteropdateringer kan nu indeholde 280 tegn

KORT NYT: Twitter-brugere kan nu opdatere deres profiler med en opdatering på 280 tegn og ikke kun 140 tegn, som tidligere.

Social media

Sociale medier (Foto: Photo-Mix)

Twitter vil forsøge at tiltrække flere brugere og øge deres trafik. Dette gøres ved, at lade brugerne opdaterer med 280 tegn fremfor 140 tegn. Sådan lød meldingen fra selskabet tirsdag. Det skriver Business.dk.

 – Twitter fordobler antallet af tegn

I september testede Twitter den nye tweetgrænse på næsten alle sprog. Bortset fra japansk, koreansk og kinesisk, hvor den tidligere grænse aldrig har været et problem.

Twitter har ikke kunne følge med i antallet af brugere i forhold til konkurrenter, som Facebook, Instagram osv. Ifølge den seneste opgørelse, at har Twitter nu 330 millioner brugere på verdensplan. Det offentliggjorde selskabet i oktober 2017.

 – Twitter taber igen – Facebook er atter i fremgang

Selvom Twitter har øget antallet af tegn, så mener selskabet selv, at de fleste brugere fortsat vil holde sig under de 140 tegn. Der altså indtil nu har været grænsen.

Mere til historien

Twitter oplyste i oktober måned, at deres underskud i årets tredje kvartal var reduceret og det blev antydet, at man måske vil kunne forvente et overskud i fjerde kvartal. Dette vil i så fald være første gang, at Twitter rapportere et overskud.

Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Du skal snart betale for X (Twitter)

Elon Musk vil forsøge at gøre X (tidligere Twitter) til et sted for abonnenter. Brugerne skal betale for at bruge platformen.

(mere…)
Public service-medie lukker ned for Twitter … eller X

Efter Elon Musk har skåret drastisk i moderationen på Twitter/X er platformen blevet "giftig".

(mere…)
Gak Gak-udvikling på Twitter fortsætter

Twitter er nu X. Elon Musk fortsætter sit gakkede togt mod sin investering på 44 mia. dollars.

(mere…)
Rygter tæt på virkelighed: Meta giver Twitter konkurrence

Torsdag bliver Twitter udfordret af en de helt store spillere. Hvis altså rygterne om en ny mikroblogging-app er sande …

(mere…)
Arbejder Zuckerberg på Twitter-konkurrent?

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Mark Zuckerberg og Co. på en konkurrent til Twitter. Den nye platform skulle se dagens lys til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram