HTC lancerer Oreo til U11 – men kun i Taiwan

Indtil videre er det kun taiwanesiske udgaver af U11, som har fået opdateringen Android 8.

HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)

HTC ser ud til at holde deres løfte fra august. (Kilde: HTC)

HTC lever op til deres løfter. For som lovet, så får HTC U11 Android 8.0 Oreo inden udgangen af fjerde kvartal. Det skriver Android Authority.

I første omgang er det kun taiwanske ejere af U11, der har fået mulighed for at downloade den seneste udgave af Android til deres telefoner. Det er uvist, hvornår danske ejere vil modtage opdateringen.

HTC U11+ rykker tæppet væk under U11

HTC fortæller, at man gør brug af en udrulningsstrategi. I praksis betyder det, at ikke alle kunder får opdateringen på samme tid. Google bruger samme metode. Det er derfor nogle Nexus-ejere skulle vente ekstra på deres Oreo-opdatering.

Ny Sense med få forbedringer

Oreo-opdateringen til HTC U11 fylder 1,3 GB og indeholder en række forandringer. For samtidigt med, at Android bliver opgraderet fra 7.1 til 8.0, så inkluderer HTC også en opdateret udgave af Android-skinnet HTC Sense.

HTC U11 Life er nu officiel – mellemklasse-mobil med Android One

Den nyeste udgave af Sense rummer kun få ændringer i forhold til den “gamle” udgave af skinnet. Det drejer sig eksempelvis om meddelelsesprikker ved app-ikoner. Det betyder, at apps med meddelelser får en lille prik. Modsat iOS kan man dog ikke se, hvor mange meddelelser, appen har.

Meddelelser har også fået en anden ny funktion. De kan nemlig “snoozes”, som man kender det fra vækkeuret. I praksis betyder det, at man kan udskyde notifikationer, så de først forstyrrer senere.

Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

Oreo-opdateringen forbedrer også sikkerhedsniveauet på U11. Den får nemlig sikkerhedsopdateringen for november måned.

HTC har med den nye opdatering af U11 to telefoner med Oreo. Den anden telefon er HTC U11+, som taiwanerne præsenterede i starten af november.

Mere til historien

I skrivende stund er det kun 0,3 procent af alle Android-enheder, der har Oreo. Det fremgår af Googles site for udviklere. Android 6.0 fra 2015 er fortsat den mest populære udgave med en andel på 30,9 procent.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram