Lynbetaling via MobilePay er klar i flere forretninger

0

Det er nu muligt, at benytte lynbetaling fra låseskærmen i MobilePay i flere forretninger.

MobilePay "flytter hjemmefra" og bliver et selvstændigt firma - derfor nyt logo (Foto: MobilePay)
MobilePay “flytter hjemmefra” og bliver et selvstændigt firma – derfor nyt logo (Foto: MobilePay)

MobilePay lancerede i april en ny funktion i MobilePay-applikationen, som gjorde det muligt at betale uden at låse telefonen op først.

 – Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

I april blev det oplyst, at løsningen var integreret i terminaler fra Verifone, som fandtes i 103 Kiwi-butikker rundt i landet. Og at øvrige butikker hos Dagrofa-koncernen ville følge. Dette er Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Nu er disse så klar. MobilePay oplyser, at funktionen nu også kan benyttes i Matas, Meny og Taxa 4×27. Derudover er flere hundrede mindre danske virksomheder også klar til at tage imod ”lynbetaling” fra låseskærmen.

Med lynbetaling skal kunden blot holde telefonen hen til betalingsterminalen og godkende betalingen. Handler man for mere end 250 kroner, så kræver det, at man logger ind i MobilePay.

Mark Wraa, direktør i MobilePay, fortæller også, at han er stolt over løsningen nu fungerer flere steder. Og fortæller det har været et langt sejt træk.

– ”Det har været – og er stadig – et langt sejt træk. Vi skal fortsat teste og arbejde intenst med at få mange forskellige telefonmodeller til at kunne kommunikere hurtigt og nemt ved kasserne. Samtidig skal brugerne og butikkerne også fortsat vænne sig til at benytte mobilbetaling i kassesituationer, hvor tempoet er højt. Men vi lægger øret tæt til brugernes reaktioner og er meget optimistiske,” lyder det fra Mark Wraa Hansen.

 – MobilePay ændrer design og logo

MobilePay er den næstmest benyttede applikation i Danmark med 3,6 millioner brugere. Den eneste der overgår den er Facebook.

Mere til historien

MobilePay er installeret på 9 ud af 10 smartphones i Danmark. Sidste år blev der foretaget mere end 170 millioner transktioner, hvilket svarede til mere end 43 milliarder kroner. I år er denne volumen passeret efter årets første syv måneder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer