Lynbetaling via MobilePay er klar i flere forretninger

Det er nu muligt, at benytte lynbetaling fra låseskærmen i MobilePay i flere forretninger.

MobilePay "flytter hjemmefra" og bliver et selvstændigt firma - derfor nyt logo (Foto: MobilePay)

MobilePay "flytter hjemmefra" og bliver et selvstændigt firma - derfor nyt logo (Foto: MobilePay)

MobilePay lancerede i april en ny funktion i MobilePay-applikationen, som gjorde det muligt at betale uden at låse telefonen op først.

 - Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

I april blev det oplyst, at løsningen var integreret i terminaler fra Verifone, som fandtes i 103 Kiwi-butikker rundt i landet. Og at øvrige butikker hos Dagrofa-koncernen ville følge. Dette er Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Nu er disse så klar. MobilePay oplyser, at funktionen nu også kan benyttes i Matas, Meny og Taxa 4x27. Derudover er flere hundrede mindre danske virksomheder også klar til at tage imod ”lynbetaling” fra låseskærmen.

Med lynbetaling skal kunden blot holde telefonen hen til betalingsterminalen og godkende betalingen. Handler man for mere end 250 kroner, så kræver det, at man logger ind i MobilePay.

Mark Wraa, direktør i MobilePay, fortæller også, at han er stolt over løsningen nu fungerer flere steder. Og fortæller det har været et langt sejt træk.

- ”Det har været – og er stadig – et langt sejt træk. Vi skal fortsat teste og arbejde intenst med at få mange forskellige telefonmodeller til at kunne kommunikere hurtigt og nemt ved kasserne. Samtidig skal brugerne og butikkerne også fortsat vænne sig til at benytte mobilbetaling i kassesituationer, hvor tempoet er højt. Men vi lægger øret tæt til brugernes reaktioner og er meget optimistiske,” lyder det fra Mark Wraa Hansen.

 - MobilePay ændrer design og logo

MobilePay er den næstmest benyttede applikation i Danmark med 3,6 millioner brugere. Den eneste der overgår den er Facebook.

Mere til historien

MobilePay er installeret på 9 ud af 10 smartphones i Danmark. Sidste år blev der foretaget mere end 170 millioner transktioner, hvilket svarede til mere end 43 milliarder kroner. I år er denne volumen passeret efter årets første syv måneder.

Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram