Lynbetaling via MobilePay er klar i flere forretninger

Det er nu muligt, at benytte lynbetaling fra låseskærmen i MobilePay i flere forretninger.

MobilePay "flytter hjemmefra" og bliver et selvstændigt firma - derfor nyt logo (Foto: MobilePay)

MobilePay “flytter hjemmefra” og bliver et selvstændigt firma – derfor nyt logo (Foto: MobilePay)

MobilePay lancerede i april en ny funktion i MobilePay-applikationen, som gjorde det muligt at betale uden at låse telefonen op først.

 – Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

I april blev det oplyst, at løsningen var integreret i terminaler fra Verifone, som fandtes i 103 Kiwi-butikker rundt i landet. Og at øvrige butikker hos Dagrofa-koncernen ville følge. Dette er Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Nu er disse så klar. MobilePay oplyser, at funktionen nu også kan benyttes i Matas, Meny og Taxa 4×27. Derudover er flere hundrede mindre danske virksomheder også klar til at tage imod ”lynbetaling” fra låseskærmen.

Med lynbetaling skal kunden blot holde telefonen hen til betalingsterminalen og godkende betalingen. Handler man for mere end 250 kroner, så kræver det, at man logger ind i MobilePay.

Mark Wraa, direktør i MobilePay, fortæller også, at han er stolt over løsningen nu fungerer flere steder. Og fortæller det har været et langt sejt træk.

– ”Det har været – og er stadig – et langt sejt træk. Vi skal fortsat teste og arbejde intenst med at få mange forskellige telefonmodeller til at kunne kommunikere hurtigt og nemt ved kasserne. Samtidig skal brugerne og butikkerne også fortsat vænne sig til at benytte mobilbetaling i kassesituationer, hvor tempoet er højt. Men vi lægger øret tæt til brugernes reaktioner og er meget optimistiske,” lyder det fra Mark Wraa Hansen.

 – MobilePay ændrer design og logo

MobilePay er den næstmest benyttede applikation i Danmark med 3,6 millioner brugere. Den eneste der overgår den er Facebook.

Mere til historien

MobilePay er installeret på 9 ud af 10 smartphones i Danmark. Sidste år blev der foretaget mere end 170 millioner transktioner, hvilket svarede til mere end 43 milliarder kroner. I år er denne volumen passeret efter årets første syv måneder.

Apple åbner iPhone for MobilePay

NFC-chippen i iPhone åbnes nu for MobilePay og andre wallets.

(mere…)
Nyt MobilePay-tiltag rammer alle

Svindel ved privathandler skal begrænses. Derfor vil MobilePay gøre op med navneændringer på betalingsplatformen.

(mere…)
MobilePay advarer om svindel-SMS’er

ADVARSEL: Endnu engang er svindel SMS’er i omløb, der skal ligne at afsenderen er MobilePay.

(mere…)
MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
MobilePay vækster atter og sætter rekorder

Igen i år har MobilePay vækstet enormt og i gennemsnit benyttes appen næsten 3 gange om ugen af danskerne. Se de nye tal.

(mere…)
VIGTIGT: Der er ingen ny MobilePay-app på vej

En ny app til MobilePay er IKKE på vej. Læs her om en farlig opsnapning af dine personlige oplysninger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram