Kameraet i Mate 10 Pro blander sig i toppen

Huawei Mate 10 Pro får lige nu andenpladsen over Apple og Samsung i kameratesten fra DxOMark.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro har et rigtigt godt kamera, siger DxOMark (Foto: Huawei)

Huawei Mate 10 Pro har et kamera, der er blandt de bedste smartphone-kameraer i verden. Det er konklusionen efter Huaweis nyeste topmodel har været gennem en omfattende test hos DxOMark.

- Få flere detaljer om Mate 10 Pro her

Med 97 point i den samlede score ligger Huawei Mate 10 Pro sig ind på hitlistens andenplads. Google Pixel 2 ligger på førstepladsen med 98 point mens Samsung Galaxy Note 8 og iPhone 8 Plus begge scorede 94 point, og indtager dermed tredjepladsen.

Hvis du vil se billeder taget med telefonen, uden for et laboratorium, så tjek resultatet fra vores fototur med Mate 10 Pro.

Som vi har beskrevet i vores baggrundsartikel om DxOMarks testmetoder, bør der kigges dybere i tallene, hvis sandheden, som DxOMark fremlægger den, skal helt frem i lyset.

Eksempelvis vinder iPhone 8 Plus over alle de testede telefoner på bokeh-effekt (portræt-tilstand) mens Samsung Galaxy Note 8 har mindst billedstøj. Den bedste autofokus får du i Pixel 2, der også har det overordnet set bedste videokamera.

DxOMark roser Huaweis koncept med kombination af RGB og monokrom-linser i dual-kameraet. Det er anderledes end hvad konkurrenterne tilbyder, men giver stadig gode resultater. De viser også, at der kan leveres gode resultater på bokeh og zoom uden at have en større brændevidde på det sekundære kamera.

Huawei Mate 10 Pro kan købes i Danmark fra den 27. november 2017. Mate 10 Pro har en vejledende pris på 5.999 kroner. Det er samme pris som forgængeren Mate 9 Pro kostede ved introduktionen sidste år.

- Sammenligning: Mate 10 Pro vs Mate 9 Pro

Mere til historien

I Mate 10 Pro må du undvære 3,5 mm jackstik og MicroSD-kort. Det har til gengæld lille broderen Mate 10 Lite.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Da Google Pixel-telefonerne kom på markedet, havde de en eksklusiv feature. Nu kommer ”magisk viskelæder” ud til alle.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
DxOMark: Samsung Galaxy S23 Ultra skuffer

Samsungs nyeste topmodel skuffer i ny kameratest. Galaxy S23 Ultra er placeret langt nede på siden og slået af blandt andet iPhone 13 Pro.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram