Huawei har droppet 3,5 mm jackstik og ekstra hukommelse

6

På Mate 10 Pro skal du undvære 3,5 mm. jackstik og mulighed for udvidelse af hukommelsen. Kan du det?

Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Pro (Foto: Huawei)

Efter præsentationen af Huawei Mate 10 Pro står det klart, at det på papiret er en yderst spændende og potent telefon, som Huawei lancerer op til julehandlen. Alligevel fik den lynhurtigt negative kommentarer med på vejen fra potentielle købere, da nyheden blev offentliggjort.

Mate 10 Pro kommer nemlig uden mulighed for udvidelse af hukommelsen via MicroSD-kort. Køberne må altså nøjes med de 128 GB, som den interne brugerhukommelse byder på.

Sidste års model, Mate 9 Pro, havde plads til et MicroSD-kort og dermed mulighed for mere lagerplads.

Huawei har desuden fjernet 3,5 mm jackstikket. I salgspakken ligger et USB Type C-baseret headset. Dermed lægger Huawei sig op af Google Pixel 2 og HTC U11, der heller ikke tilbyder 3,5 mm-stikket.

OVERBLIK: Huawei Mate 10 Pro i detaljer

Det var Apple, der satte 3,5 mm stikket i spil, som en funktion, der måske kunne undværes. Det skete i 2016 med iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Apple har i øvrigt aldrig tilbudt muligheden for hukommelsesudvidelse.

Huawei har også præsenteret Mate 10, der ikke kommer på det danske marked. Denne har 64 GB intern lagerplads. Men modsat Pro-udgaven har den også plads til et MicroSD-kort. Derudover har den “almindelige” Mate 10 stadig et 3,5 mm jackstik. Mate 10 Porsche Design har 256 GB indbygget lagerplads, men heller ikke mulighed for at læse et MicroSD-kort.

Hvad tænker du? Kan disse to ting undværes?

PRIS: Det koster Mate 10 Pro i Danmark

Mere til historien

På Huawei Mate 10 Pro sidder fingeraftrykslæseren på bagsiden. Mate 9 Pro havde denne på forsiden.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer