Huawei Mate 10 kommer ikke til Danmark

Præcis som sidste år må vi i Danmark ”nøjes” med Pro-udgaven af den nye Huawei Mate 10. Den almindelige Mate 10 kommer ikke til Danmark.

Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 (Foto: Huawei)

Huawei har under deres store event i München, mandag den 16. oktober 2017, helt som ventet offentliggjort den nye Mate 10-serie. Mate 10 er en telefon mange har set frem til. Rygterne har svirret de seneste mange måneder, og nu er både Mate 10 og Mate 10 Pro altså en realitet.

OVERBLIK: Her er Huawei Mate 10 og Mate 10 Pro

Men ligesom sidste år ser det ud til, at vi i Danmark ikke får den ”almindelige” Mate 10-variant på hylderne. I hvert fald ikke i første omgang. Det er som udgangspunkt kun topmodellen Mate 10 Pro, der kommer til Danmark, og der er store forventninger til produktet. Det oplyser Huawei i en pressemeddelelse.

– ”Tidligere i år fremlagde vi vores vision for fremtidens smartphones, og her var kunstig intelligens et af omdrejningspunkterne. Denne vision kommer nu til udtryk i Mate 10 Pro, der med indbygget AI-teknologi åbner døren til et nyt kapitel for fremtidens smartphones. Den nye teknologi, i kombination med særdeles stærke specifikationer og et smukt design, gør Huawei Mate 10 Pro til en smartphone, som vi har meget store forventninger til i Danmark,” siger Marie Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei Danmark.

Huawei Mate 10 Pro lander i handlen herhjemme i slutningen af november til en pris på 5.999 kroner uden abonnement. Telefonen har 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, som ikke kan udvides med MicroSD-kort.

Priserne på Mate 10 Pro i Danmark

Der er aktuelt heller ingen meldinger om, hvorvidt årets Porsche Design-udgaven lander i Danmark.

Mere til historien

Udmeldingen i november 2016 var, at Huawei Mate 9 ikke kom til Danmark. I februar 2017 blev denne udmelding ændret og Huawei Mate 9 landede i handlen i midten af februar. Lidt senere fulgte også den særlige Mate 9 Porsche, dog eksklusivt hos Elgiganten.

Læs også:
Huawei driller Samsung og Apple – mere om Mate 10 Pro

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram