Huawei klar med Android 8.0 Oreo til Mate 9 i betaversion

Android 8.0 Oreo er så småt klar til Huawei Mate 9-serien. I første omgang kun i en betaversion til få udvalgte. Se her hvordan du kan tilmelde dig testen.

Huawei Mate 9 Porsche Design (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 Porsche Design (Foto: Huawei)

Det ventes, at Huawei i næste uge vil offentliggøre deres næste store topmodel, Huawei Mate 10, i flere forskellige versioner. Mate 10-serien forventes, at komme med Android 8.0 Oreo fra salgsstarten.

Men Huawei har ikke glemt de ældre modeller. For nu er Android 8.0 Oreo også klar til Mate 9 – i første omgang dog i en betaversion.

Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

Huawei har åbnet et betaprogram, hvor de søger testere til betaversionen af Android 8.0 Oreo til Mate 9. Testen vil foretages i perioden 10. oktober og frem til 3. november.

Det oplyses ikke om Huawei så efter den 3. november vil udsende Android 8.0 Oreo til alle Mate 9-enheder. Men det kunne tyde på, at opdateringen i hvert fald vil blive udsendt når softwaren er godkendt. Det skriver Android Central.

Du kan læse mere omkring betaversionen af Android 8.0 Oreo på Huaweis officielle hjemmeside. Her downloader du applikationen ”Friendly User Test app”, logger ind med dit Huawei ID og vælger betaprogrammet. Skal du være en af de heldige testere, så skal du skynde dig. Da det hedder sig, at der i første omgang udvælges 250 brugere.

For få uger siden kunne vi også oplyse, at en benchmark-måling havde afsløret at Android 8.0 Oreo var spottet på Huawei Mate 9.

Benchmarkmåling afslører hint om Oreo på Huawei Mate 9

Huawei afholder event mandag den 16. oktober 2017, hvor det ventes de offentliggør deres kommende flagskibsserie Mate 10.

Mere til historien

Det er meget forskelligt, hvornår de forskellige producenter er klar med Android 8.0 Oreo. Den første til at lancere nye smartphones med Android 8.0 Oreo på det danske marked var Sony. Den nye Sony Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact har begge Android 8.0 Oreo fra salgsstarten.

Oreo er nu installeret på hver ottende Android-telefon

Android 8.0 Oreo og Android 8.1 Oreo, som er de nyeste Android-udgaver, er nu installeret på hver ottende Android-telefon.

(mere…)
Galaxy S9 med Android 8.1 er spottet

KORT NYT: Samsung lægger måske an til at opdaterer Galaxy S9 og Galaxy S9+ til Android 8.1. (mere…)

Så kom Android 8 til Samsung Galaxy Note 8

KORT NYT: Nu kan Samsung Galaxy Note 8 opdateres til Android 8.0.0.

(mere…)
Samsung ude med datoer for udrulning af Android Oreo

Android 8.0 Oreo er nu på vej til Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 samt Galaxy A-serien fra 2017. Datoerne er meldt ud for, hvornår opdateringen frigives.

(mere…)
Nu kan du hente Android 8.1 Oreo til Nokia 8

Android-opdateringerne kommer indtil videre stabilt til Nokia-telefonerne. Nu er Android 8.1 Oreo på vej til Nokia 8. Vi har nu hentet den.

(mere…)
Samsung stopper udrulning af Android 8.0 til Galaxy S8 og S8+

Samsungs Android 8.0 opdatering er angiveligt blev trukket tilbage, mens man arbejder på en ny udgave. Fik du opdateret din?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram