Google lancerer ’Forstyr ikke under kørsel’

Pixel 2 og Pixel 2 XL kommer med  ’Forstyr ikke under kørsel’ som også kendes fra iPhones med iOS 11.

Driving Google Pixel 2

Forstyr ikke under kørsel på Pixel 2 (Foto: MereMobil.dk)

På de nye Pixel telefoner fra Google, Pixel 2 og Pixel 2 XL, kommer en forstyr ikke under kørsel mulighed. Funktionen er spottet af Android Police i en app med navnet Pixel Ambient Services.

Du kan se selv featuren på et screenshot, der vises i Google Play Store, sammen med de øvrige funktioner i servicepakken til Pixel.

Det fremgår, at funktionen automatisk aktiverer forstyr ikke, når telefonen befinder sig i en kørende bil. Dette registreres via mobilens bevægelser samt Bluetooth forbindelser.

OVERBLIK: Dette skal du vide om Pixel 2 og Pixel 2 XL

Eftersom muligheden befinder sig til en programservice-pakke til Pixel, er det ikke nødvendigvis sikkert, at vi skal forvente den som en generel feature fra Googles side i Android, da Google kører et selvstændigt løb på Pixel.

Som en del af iOS 11 lancerede Apple funktionen ’Forstyr ikke under kørsel’, der automatisk sætter telefonen i forstyr ikke-tilstand, når telefonen befinder sig i en kørende bil. Denne idé har Google tilsyneladende synes så godt om, at de har besluttet at adoptere den.

I foråret lancerede Samsung en tilsvarende funktion til deres telefoner kaldet In-Traffic Reply. Den havde premiere på det hollandske marked. Det er ikke lykkedes mig at finde ud af hvorvidt funktionen er rullet ud på andre markeder –  her i blandt Danmark. Spotter du den, og fungerer den, så smid gerne en kommentar herunder.

Som jeg tidligere har beskrevet, så nedsætter forstyr ikke fristelserne fra de mange notifikationer, der bimler ind på telefonen, mens jeg sidder bag rattet.

Under lanceringen af Pixel 2 og Pixel 2 XL var Danmark ikke på lancerings-landkortet. Dette er rigtigt ærgerrigt, da kameraet netop er kåret, som det bedste på markedet. Pixel 2 slår på Galaxy Note 8 og iPhone 8 Plus.

Sådan virker Apples forstyr ikke under kørsel

Mere til historien

Betjening af smartphonen under kørslen koster ikke klip, hvis du bliver opdaget, men det takseres til 1.500 kroner.

Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
Den nye AI-model Gemini skal gøre Google Bard meget klogere

Google har introduceret en ny kraftig AI-model, der skal konkurrere 1:1 med ChatGPT.

(mere…)
I dag slettes din gamle Gmail

Gmail, YouTube, kalender og dokumenter forsvinder. Fredag er skæringsdatoen.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Ikke alle er tilfredse med de nye farver på Google Maps

Nye farver er kommet til Google Maps, og det frustrerer nogle brugere. Hvad tænker du?

(mere…)
iPhone vil understøtte RCS-beskeder næste år

Konkurrenterne har længe ønsket, at Apple understøttede RCS i tekstbeskeder. Nu oplyser Apple, at det er på vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram