Google lancerer ’Forstyr ikke under kørsel’

Pixel 2 og Pixel 2 XL kommer med  ’Forstyr ikke under kørsel’ som også kendes fra iPhones med iOS 11.

Driving Google Pixel 2

Forstyr ikke under kørsel på Pixel 2 (Foto: MereMobil.dk)

På de nye Pixel telefoner fra Google, Pixel 2 og Pixel 2 XL, kommer en forstyr ikke under kørsel mulighed. Funktionen er spottet af Android Police i en app med navnet Pixel Ambient Services.

Du kan se selv featuren på et screenshot, der vises i Google Play Store, sammen med de øvrige funktioner i servicepakken til Pixel.

Det fremgår, at funktionen automatisk aktiverer forstyr ikke, når telefonen befinder sig i en kørende bil. Dette registreres via mobilens bevægelser samt Bluetooth forbindelser.

- OVERBLIK: Dette skal du vide om Pixel 2 og Pixel 2 XL

Eftersom muligheden befinder sig til en programservice-pakke til Pixel, er det ikke nødvendigvis sikkert, at vi skal forvente den som en generel feature fra Googles side i Android, da Google kører et selvstændigt løb på Pixel.

Som en del af iOS 11 lancerede Apple funktionen ’Forstyr ikke under kørsel’, der automatisk sætter telefonen i forstyr ikke-tilstand, når telefonen befinder sig i en kørende bil. Denne idé har Google tilsyneladende synes så godt om, at de har besluttet at adoptere den.

I foråret lancerede Samsung en tilsvarende funktion til deres telefoner kaldet In-Traffic Reply. Den havde premiere på det hollandske marked. Det er ikke lykkedes mig at finde ud af hvorvidt funktionen er rullet ud på andre markeder -  her i blandt Danmark. Spotter du den, og fungerer den, så smid gerne en kommentar herunder.

Som jeg tidligere har beskrevet, så nedsætter forstyr ikke fristelserne fra de mange notifikationer, der bimler ind på telefonen, mens jeg sidder bag rattet.

Under lanceringen af Pixel 2 og Pixel 2 XL var Danmark ikke på lancerings-landkortet. Dette er rigtigt ærgerrigt, da kameraet netop er kåret, som det bedste på markedet. Pixel 2 slår på Galaxy Note 8 og iPhone 8 Plus.

Sådan virker Apples forstyr ikke under kørsel

Mere til historien

Betjening af smartphonen under kørslen koster ikke klip, hvis du bliver opdaget, men det takseres til 1.500 kroner.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram