Sony Xperia XZ1 klar med Android 8.0 Oreo – forudbestil nu

Sonys nyeste flagskib er en af første telefoner med Android 8.0 Oreo og allerede nu er den til salg på det amerikanske marked. Du kan forudbestille den herhjemme.

Google Pixel, Google Pixel XL, Huawei Nexus 6P og LG 5X.

Listen over Android-telefoner, der har fået Android 8.0 Oreo er kort. Men den bliver snart lidt længere, for Sonys kommende flagskib, Xperia XZ1, er nu kommet med Oreo fra salgsæsken. Det fortæller det amerikanske netmedie Pocketnow.

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1 i forskellige farver (Foto: Sony)

 – Sony Xperia XZ1 – først med Android 8.0 Oreo

Sony Xperia XZ1 kan allerede nu forudbestilles hos en række danske forhandlere. Listen tæller bl.a. YouSee, Telenor, Telia og 3. Derudover forhandler Elgiganten og Power også telefonen. Den vejledende salgspris lyder på 5.499 kroner uden abonnement.

For de godt 5.500 kroner får man også et trådløst Sony-headset med. Den pakke er dog kun tilgængelig, hvis man forudbestiller telefonen inden 5. oktober. Headsettet er Sonys “h.ear on 2 Mini Wireless”.

Android Nougat øger markedsandel – Oreo usynlig

Ifølge Elgiganten starter salget d. 5 oktober. Oreo-sultne Sony-fans skal altså vente lidt endnu før de kan få ny Sony-telefon med Android 8.0.

Den kommende Oreo-telefon har en 5,2” stor skærm der understøtter HDR. Det betyder også, at skærmen er meget lysstærk. Ifølge Sony kan den lyse med hele 700 nits. Til sammenligning ligger en Samsung Galaxy S7 på omkring 550 nits.

Sony Xperia XZ1 Compact – alt om den nye kompakte-topmodel

Telefonens bagsidekamera er på 19 megapixels, og billeder og video kan lagres på de 64 GB indbygget hukommelse. Der kan dog udvides med op til 256 GB takket være microSD-kort. Processoren er som langt de fleste Android topmodeller en Snapdragon 835. I Xpereia XZ1 akkompagneres den af 4 GB RAM. Så Oreo skal nok flyve aftes på telefonen.

Xperia XZ1 er også tilgængelig i en mindre udgave kaldet “Xpreia XZ1 Compact”. Der er mange ligheder i indmaden mellem lillebror og storebror. Men Sony har ikke meldt, at Xperia XZ1 Compact kommer med Oreo – i hvert fald ikke når salget starter 5. oktober. Ifølge Power har den dog Oreo ligesom storebror.

Mere til historien

Xperia XZ1 er efterfølgeren til forårets XZ Premium. Den gjorde sig bl.a. bemærket med en 4K-skærm.

PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
Sony Xperia 1 V får snart en stor opdatering

Inden længe kan du opdatere din Sony Xperia 1 V med en ny stor softwarepakke, der blandt andet indeholder Android 14.

(mere…)
PlayStation 5 kommer nu i en slim-version

Sony har nu bekræftet, at der inden længe lander en opdateret PlayStation 5 i butikkerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram