Sony Xperia XZ1 klar med Android 8.0 Oreo - forudbestil nu

Sonys nyeste flagskib er en af første telefoner med Android 8.0 Oreo og allerede nu er den til salg på det amerikanske marked. Du kan forudbestille den herhjemme.

Google Pixel, Google Pixel XL, Huawei Nexus 6P og LG 5X.

Listen over Android-telefoner, der har fået Android 8.0 Oreo er kort. Men den bliver snart lidt længere, for Sonys kommende flagskib, Xperia XZ1, er nu kommet med Oreo fra salgsæsken. Det fortæller det amerikanske netmedie Pocketnow.

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1 i forskellige farver (Foto: Sony)

 - Sony Xperia XZ1 – først med Android 8.0 Oreo

Sony Xperia XZ1 kan allerede nu forudbestilles hos en række danske forhandlere. Listen tæller bl.a. YouSee, Telenor, Telia og 3. Derudover forhandler Elgiganten og Power også telefonen. Den vejledende salgspris lyder på 5.499 kroner uden abonnement.

For de godt 5.500 kroner får man også et trådløst Sony-headset med. Den pakke er dog kun tilgængelig, hvis man forudbestiller telefonen inden 5. oktober. Headsettet er Sonys “h.ear on 2 Mini Wireless”.

- Android Nougat øger markedsandel – Oreo usynlig

Ifølge Elgiganten starter salget d. 5 oktober. Oreo-sultne Sony-fans skal altså vente lidt endnu før de kan få ny Sony-telefon med Android 8.0.

Den kommende Oreo-telefon har en 5,2” stor skærm der understøtter HDR. Det betyder også, at skærmen er meget lysstærk. Ifølge Sony kan den lyse med hele 700 nits. Til sammenligning ligger en Samsung Galaxy S7 på omkring 550 nits.

- Sony Xperia XZ1 Compact – alt om den nye kompakte-topmodel

Telefonens bagsidekamera er på 19 megapixels, og billeder og video kan lagres på de 64 GB indbygget hukommelse. Der kan dog udvides med op til 256 GB takket være microSD-kort. Processoren er som langt de fleste Android topmodeller en Snapdragon 835. I Xpereia XZ1 akkompagneres den af 4 GB RAM. Så Oreo skal nok flyve aftes på telefonen.

Xperia XZ1 er også tilgængelig i en mindre udgave kaldet “Xpreia XZ1 Compact”. Der er mange ligheder i indmaden mellem lillebror og storebror. Men Sony har ikke meldt, at Xperia XZ1 Compact kommer med Oreo – i hvert fald ikke når salget starter 5. oktober. Ifølge Power har den dog Oreo ligesom storebror.

Mere til historien

Xperia XZ1 er efterfølgeren til forårets XZ Premium. Den gjorde sig bl.a. bemærket med en 4K-skærm.

Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Sony Xperia 5 V – 16 GB RAM?

RYGTE: Sony er måske på vej med en ny telefon. Xperia 5 V angiveligt 16 GB RAM.

(mere…)
Nyt VR-headset fra PlayStation er i butikkerne

Det nye VR-headset til PlayStation 5 er klar på hylderne i de danske butikker.

(mere…)
Sony er klar med prisvenlige hovedtelefoner

Sony har i dag præsenteret to nye hovedtelefoner. Både til over-ear og on-ear. Prisen er ret rimelig.

(mere…)
Sony klar med en ny Walkman

Sony har udvidet serien af en musikafspillere med lyd i high end-kvalitet. Her er NW-A306.

(mere…)
PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

Det seneste kvartal er der, hvor Sony solgte flest PlayStation 5-konsoller siden lanceringen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram