Video: Se iPhone 8 blive udsat for ”tortur”

Apple har på de seneste iPhone-modeller droppet glas-bagsiden, men den er tilbage på iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Se hvordan de klarer sig i vild test.

Apple har ikke siden iPhone 4 og iPhone 4S benyttet sig af glas på både for- og bagside. Og udskiftningen skyldtes måske, at bagsiderne på disse to modeller oftest var smadret.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus, som kom i butikkerne i fredags, er dog tilbage med glaskonstruktionen på bagsiden også. Men Apple kalder den samtidig ”den mest hårdføre glasmobil nogensinde”. Det skriver Pocketnow.com.

 - iPhone 8 og iPhone 8 Plus - her er de

Ganske som vanligt har YouTuber JerryRigEverything efterprøvet holdbarheden. Han udsætter iPhone 8 for lidt af hvert. Han udsætter iPhone for bøje-, ridse og varme/kulde tests. Du kan se hans video herunder.

I ridse-testen afprøver JerryRigEverything forskellige ridser inddelt i forskellige niveauer ud fra Mohs-skala.

Se den vilde video

JerryRigEverything konkluderer, at der er følgende styrker og svagheder:

  • Både for- og bagside (altså glasfladerne) er ligesom iPhone 7 modtagelige overfor ridser. Telefonen kan dog så være bedre til at tåle stød end tidligere modeller. Dette ikke be- eller afkræftet.
  • Skærmen tåler at blive udsat for høj varme og virker atter efter nedkøling.
  • Optikken på iPhone 8 kan godt ridses, da det ikke er ægte safirglas.
  • iPhone 8 er langt mere ”stiv” end forgængerne og bøjer nærmest ikke i ”bøje-testen”.

 - iPhone 8 og iPhone 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

Alt det JerryRigEverything udsætter telefonerne for i hans tests er ikke noget, som almindelige mennesker gør. Men spændende at se, hvad de kan holde til trods alt.

I varmetesten sættes der ”ild” med en lighter til telefonen, hvorefter skærmen bliver sort efter noget tid, der hvor flammen har været. Det forsvinder dog, da telefonen atter er kølet ned. Men JerryRigEverything oplyser, at man ikke skal prøve det hjemme. Flammen fjerner den oleophobic coating, som der er på skærmen.

Mere til historien

JerryRigEverything fortæller også, at han har testet mere end 75 forskellige smartphones, så der er altså efterhånden en del modeller, som har været under hans "kærlige" behandling.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram