Køen til iPhone X er allerede begyndt

Det ventes, at Apple vil lancere en særlig jubilæumsudgave af iPhone, samt to andre modeller, i aften. Køen til de nye modeller er allerede i gang.

Australske mobilkøbere hungrer allerede nu for at få fingrene i den nye særlige jubilæumsudgave af iPhone der måske hedder iPhone X.

iPhone X er navnet Apples 10-års jubilæums-iPhone

Apple har endnu ikke officielt bekræftet den eller de nye iPhone-modeller, men det ventes de gør det i aften (12. september 2017).

Forventningens glæde er dog så stor, at der nu er kø foran Apples butik i Sydney (Australien). En australsk journalist har tweetet, at der altså allerede nu er folk i kø. Ifølge journalisten har den første mand i køen siddet i klapstolen foran Apple Store i Sydney siden siden søndag. Det skriver Pocketnow.com.

Generelt har Apple ellers ikke kunne trække de store køer foran butikkerne de senere år, men det virker til forventningen er stor omkring den jubilæums-model det ventes Apple vil afsløre senere i dag (klokken 19.00 dansk tid, red.). Du kan se et historisk tilbageblik, som viser hypen i 2008, da den første iPhone-model kom til salg i Danmark.

WEB-TV: Mindre kø-interesse for nye iPhones

Holder rygterne stik så vil forudbestillingerne for de nye iPhone-modeller starte fredag den 15. september 2017, mens det reelle salg starter fredag den 22. september 2017. Men det siges også, at den særlige jubilæums-model først kommer til salg senere. Og det altså derfor ”kun” vil være iPhone 8 og iPhone 8 Plus, der får salgsstart i løbet af de kommende uger.

iPhone X salgsstart måske først senere i år

Det er heller ikke officielt, at Australien vil være blandt de første lande til en eventuel salgsstart. Det er derfor uvist, hvor længe den forventningsfulde australske iPhone-fanatiker skal sidde i kø.

Mere til historien

Det er ikke kun iPhone-modeller der efterhånden kan trække kø. Senest så vi i Danmark, at teleselskabet 3 fik folk ud af busken, da de sammen med OnePlus afholdt pre-sale for OnePlus 5 i deres flagshipstore 3Huset på Strøget i København.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Fik du set den nye M3 MacBook Pro og iMac?

VIDEO: Her er mine første indtryk af M3 MacBook Pro og den nye 24” iMac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram