iOS 11 læk giver flere detaljer om “iPhone X”

RYGTE: En næsten færdig udgave af iOS 11 fortæller om Face ID, trådløs opladning og ny A11-processor i den kommende iPhone.

Krisemøde står måske på kalenderen, når Tim Cook og resten af ledelsen i Apple møder ind efter weekenden. For henover ugens sidste dage har en Apple-medarbejder angiveligt lækket den udgave af iOS 11, som leveres med de kommende iPhones. Det rapporterer hjemmesiden MacRumors.

- Sådan bliver iPhone 8 – her er hvad vi forventer

“Face ID” – ansigtsskanner til Apple Pay

Kode, der bekræfter “Face ID", (Foto: MacRumors)

Vi har tidligere fortalt, at den kommende iPhone bliver udrustet med en avanceret ansigtsskanner – oftest omtalt som “Face ID”. Og den lækkede udgave af iOS 11 mere end bekræfter dette rygte. For ifølge udviklere, som har kigget kildekoden grundigt i kortene, så kan “Face ID” bruges til Apple Pay. Køb bekræftes så ved to tryk på lås-knappen. Apple Pay kommer i øvrigt til Danmark inden årets udgang. Så måske du snart kan betale dagligvarer med et smil?

 - iPhone X er navnet Apples 10-års jubilæums-iPhone

Seks kernet processor

Traditionen tro vil Apple højest sandsynligt opdatere processoren sammen med de nye iPhones. Dette års A-processor vil få navnet “A11” og vil som noget nyt have seks kerner. To hurtige og fire langsommere, strømbesparende kerner. Denne opbygning af en processor har tidligere været set med ARM big.LITTLE, der også skal give et smartphone-batteri ekstra køretid. Sidste års A10 bygger i øvrigt på samme princip om flere kerner af forskellig styrke. Den havde nemlig to hurtige og to langsommere kerner.

 - iPhone 8 salgsstart måske først senere i år

Oplad uden ledninger

Koden i iOS 11 bekræfter også, at de kommende iPhones kan lade op via trådløs opladning. Det betyder også, at telefonernes bagside med meget stor sandsynlighed ikke er af metal. Telefoner med trådløs opladning har nemlig altid en bagside i et materiale, der ikke leder strøm. Det kan eksempelvis være plastik, glas eller keramik.

Mere til historien

MereMobil bringer selvfølgelig alt du skal vide om de nye iPhones, når Apple har holdt event tirsdag d. 12 september.

Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram