iPhone 8 bliver med avanceret ansigtsskanner

RYGTE: Apple dropper fingersensor og sender iPhone 8 på markedet med en ansigtsgenkendelse.

Når Apples kommende topmodel afsløres, vil det blive med en avanceret ansigtsskanner. Det siger de seneste rygter fra rygtebørsen.

Det er det koreanske medie Korea Herald, som citerer en unavngiven kilde. Men hvis rygterne er sande, så dropper Apple finger-sensoren på fronten, og placerer istedet en sensor, som kan genkende et ansigt på ganske få mikrosekunder.

Hvad der sker med hjem-knappen er der ikke et svar på, men topmodellen, som oftest kaldes iPhone 8, vil således blive født med en hel glasfront uden knap - hvis rygtet taler sandt.

Korea Herald mener også at vide, at skærmen på iPhone 8 ikke vil være buet, som det er forudsagt og antaget adskillige gange på rygtebørsen.

Således afliver det koreanske medie, at Apple skulle følge efter sin største konkurrent, Samsung, som siden 2015-modellen Galaxy S6 Edge har satset på buede skærme og nærmest har været ene om det.

Apple har fortsat ikke meldt en dato ud for afsløringen af det nye flagskib på smartphone-fronten, men de fleste medier snakker om en lancering i september - ganske som it-giganten har tradition for.

Mere til historien

Mens Apple tilsyneladende dropper fingersensoren til fordel for ansigtsgenkendelse har Qualcomm en prototype kørende, hvor en fingersensor kan registrere din finger gennem skærmen. Den type skærm vil dog næppe blive almindeligt på smartphones før i løbet af 2018.

Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram