iPhone 8 bliver med avanceret ansigtsskanner

RYGTE: Apple dropper fingersensor og sender iPhone 8 på markedet med en ansigtsgenkendelse.

Når Apples kommende topmodel afsløres, vil det blive med en avanceret ansigtsskanner. Det siger de seneste rygter fra rygtebørsen.

Det er det koreanske medie Korea Herald, som citerer en unavngiven kilde. Men hvis rygterne er sande, så dropper Apple finger-sensoren på fronten, og placerer istedet en sensor, som kan genkende et ansigt på ganske få mikrosekunder.

Hvad der sker med hjem-knappen er der ikke et svar på, men topmodellen, som oftest kaldes iPhone 8, vil således blive født med en hel glasfront uden knap – hvis rygtet taler sandt.

Korea Herald mener også at vide, at skærmen på iPhone 8 ikke vil være buet, som det er forudsagt og antaget adskillige gange på rygtebørsen.

Således afliver det koreanske medie, at Apple skulle følge efter sin største konkurrent, Samsung, som siden 2015-modellen Galaxy S6 Edge har satset på buede skærme og nærmest har været ene om det.

Apple har fortsat ikke meldt en dato ud for afsløringen af det nye flagskib på smartphone-fronten, men de fleste medier snakker om en lancering i september – ganske som it-giganten har tradition for.

Mere til historien

Mens Apple tilsyneladende dropper fingersensoren til fordel for ansigtsgenkendelse har Qualcomm en prototype kørende, hvor en fingersensor kan registrere din finger gennem skærmen. Den type skærm vil dog næppe blive almindeligt på smartphones før i løbet af 2018.

Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram