iPhone 8 bliver med avanceret ansigtsskanner

1

RYGTE: Apple dropper fingersensor og sender iPhone 8 på markedet med en ansigtsgenkendelse.

Når Apples kommende topmodel afsløres, vil det blive med en avanceret ansigtsskanner. Det siger de seneste rygter fra rygtebørsen.

Det er det koreanske medie Korea Herald, som citerer en unavngiven kilde. Men hvis rygterne er sande, så dropper Apple finger-sensoren på fronten, og placerer istedet en sensor, som kan genkende et ansigt på ganske få mikrosekunder.

Hvad der sker med hjem-knappen er der ikke et svar på, men topmodellen, som oftest kaldes iPhone 8, vil således blive født med en hel glasfront uden knap – hvis rygtet taler sandt.

Korea Herald mener også at vide, at skærmen på iPhone 8 ikke vil være buet, som det er forudsagt og antaget adskillige gange på rygtebørsen.

Således afliver det koreanske medie, at Apple skulle følge efter sin største konkurrent, Samsung, som siden 2015-modellen Galaxy S6 Edge har satset på buede skærme og nærmest har været ene om det.

Apple har fortsat ikke meldt en dato ud for afsløringen af det nye flagskib på smartphone-fronten, men de fleste medier snakker om en lancering i september – ganske som it-giganten har tradition for.

Mere til historien

Mens Apple tilsyneladende dropper fingersensoren til fordel for ansigtsgenkendelse har Qualcomm en prototype kørende, hvor en fingersensor kan registrere din finger gennem skærmen. Den type skærm vil dog næppe blive almindeligt på smartphones før i løbet af 2018.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer