iPhone 8 bliver med avanceret ansigtsskanner

RYGTE: Apple dropper fingersensor og sender iPhone 8 på markedet med en ansigtsgenkendelse.

Når Apples kommende topmodel afsløres, vil det blive med en avanceret ansigtsskanner. Det siger de seneste rygter fra rygtebørsen.

Det er det koreanske medie Korea Herald, som citerer en unavngiven kilde. Men hvis rygterne er sande, så dropper Apple finger-sensoren på fronten, og placerer istedet en sensor, som kan genkende et ansigt på ganske få mikrosekunder.

Hvad der sker med hjem-knappen er der ikke et svar på, men topmodellen, som oftest kaldes iPhone 8, vil således blive født med en hel glasfront uden knap - hvis rygtet taler sandt.

Korea Herald mener også at vide, at skærmen på iPhone 8 ikke vil være buet, som det er forudsagt og antaget adskillige gange på rygtebørsen.

Således afliver det koreanske medie, at Apple skulle følge efter sin største konkurrent, Samsung, som siden 2015-modellen Galaxy S6 Edge har satset på buede skærme og nærmest har været ene om det.

Apple har fortsat ikke meldt en dato ud for afsløringen af det nye flagskib på smartphone-fronten, men de fleste medier snakker om en lancering i september - ganske som it-giganten har tradition for.

Mere til historien

Mens Apple tilsyneladende dropper fingersensoren til fordel for ansigtsgenkendelse har Qualcomm en prototype kørende, hvor en fingersensor kan registrere din finger gennem skærmen. Den type skærm vil dog næppe blive almindeligt på smartphones før i løbet af 2018.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram