Huawei Mate 10 Lite kommer med fire kameraer

RYGTE: Huawei satser på både bagside- og selfie-kamera. Nu skal der være hele fire kameraer.

Først var de en, så var der to, så tre og nu fire.

Smartphones har løbende fået flere kameraer og nu vil Huawei været ét skridt foran konkurrenterne. Den kommende Huawei Mate 10 Lite kommer nemlig med fire kameraer – to bagpå og to foran. Det skriver GSMArena.

Huawei Mate 9 Lite (Kilde: GSMArena.com)

Sådan ser forgængeren, Huawei Mate 9 Lite, ud (Kilde: GSMArena.com)

Modellen bliver lanceret den 22 september i Kina, hvor den bliver markedsført som “Maimang 6”. Efterfølgende vil den formodentlig få nyt navn og blive markedsført i Europa som “Mate 10 Lite”. Topmodellen, Mate 10, forventes vist frem den 16. oktober. Ved samme event vil Huawei efter alt at dømme også præsentere Huawei Mate 10 Lite.

Huawei Mate 10 bliver dyrere end iPhone X

Mange smartphones kan i dag blære sig med to bagsidekameraer. Det tæller bl.a. Apples iPhone 7 Plus, 8 Plus og Samsung Galaxy Note 8. To bagsidekameraer er langt fra ukendt for Huawei. Den mobilproducenten lancerede sidste år Huawei P9 med to bagsidekameraer. Men nu vil Huawei også have to frontkameraer.

På nuværende tidspunkt er det uvist, hvorfor Huawei Mate 10 Lite kommer med to frontkameraer. Ét på 13 megapixels og et andet på 2 megapixels. De to bagsidekameraer på Huawei P10 giver brugeren mulighed for at tage et billede i sort-hvid. Det ene kamera er nemlig specialiseret i fotos uden farve. Desuden kan to linser bruges til at lave bokeh-effekt.

Huawei viser Mate 10 frem

Huawei Mate 10 Lites bagsidekameraer bliver på henholdsvis 16 MP og 2 MP.

Specifikationer på Huawei Mate 10 Lite lyder ifølge GSMArena på en Kirin 659 processor, 4 GB RAM, 64 GB lagerplads og et batteri på 3.340 mAh. Skærmen er 5,9 tommer og har et billedformat på 18:9.

Du kan se et læk af telefonen i videoen nedenfor .

Mere til historien

Den første iPhone fra 2007 havde kun ét kamera. Først i 2010 fik iPhone et frontkamera (iPhone 4). Android har dog haft front- og bagkamera siden HTC Dream – den første kommercielle Android-telefon, der udkom i 2008.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram