Apple TV 4K er nu officiel – se prisen her

1

Et nyt Apple TV har set dagens lys. Navnet er Apple TV 4K og er en opgradering af det seneste Apple TV fra 2015. Se den danske pris her.

Apple har offentliggjort deres nyeste generation af Apple TV. Det er 5. generation og det har fået navnet Apple TV 4K. Foruden 4K understøtter det også flere HDR-formater, hvilket giver bedre farver. Både Dolby Vision og HDR10 er understøttet. Dette skulle komme til gavn både når det kommer til streamingtjenester og film, men også i spil.

 – iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

– “Tag biografens magi med hjem i stuen med det nye Apple TV 4K,” sådan lød det fra Eddy Cue, Apples senior vice president of Internet Software and Services.

Processoren i Apple TV 4K er en A10X præcis som i iPad Pro.

Netflix på Apple TV 4K understøtter 4K og HDR.

Apple vil også sende live sport via Apple TV – ligesom det også kan køre spil med endnu bedre grafik end forgængeren. Apple har også fået større fokus på spil med det nye Apple TV 4K. Nogle spil skal kunne spilles udelukkende med den nye, touch-kontroller Apple har designet, med én enkelt finger. Under præsentationen af Apple TV 4K fremviste Apple blandt andet spillet “Sky”.

ViaPlay bliver også tilgængelig på Apple TV.

Apple’s Eddy Cue oplyste også fra scenen, at filmene i iTunes koster det samme uanset om det er 4K HDR film eller HD-film. Og har du allerede købt en film i HD, så kan du få 4K-versionen uden ekstra omkostning.

Ligesom tidligere Apple TV-modeller vil du også kunne se dine billeder og videoer m.v. på fjernsynet via Apple TV.

Det vil være muligt, at forudbestille Apple TV 4K fra 15. september og 22. september vil den kunne købes i butikkerne.

 – iPhone 8 og iPhone 8 Plus – her er de

De danske priser på Apple TV 4K starter ved 1.499 kroner for 32 GB modellen, mens der skal findes 1.699 kroner for modellen med 64 GB hukommelse.

Apple TV 4. generation falder i pris

I forbindelse med salgsstarten på de nye Apple TV 4K har Apple også reduceret prisen på det nuværende Apple TV (4. generation). Dette falder nu til 1.299 kroner for modellen med 32 GB hukommelse, der også bliver den eneste model på markedet i 4. generation.

Mere til historien

Selvom Apple fortalte om mange nye features på det nye Apple TV, er det ikke nødvendigvis sikkert, at alle funktioner kommer i alle markedsområder. Det er derfor uvist om vi får mulighed for, at få live sport.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer