Apple Store er nede – er du klar til de nye produkter?

4

Vanen tro har Apple ”sat gråt papir foran vinduerne” på Apple Store. Der gøres netop nu klar med alle de nye produkter.

Apple Store nede den 7. september 2016 (Foto: MereMobil.dk)
Apple Store nede

Som altid når der er nye produkter på vej, så lukker Apple deres Apple Store ned i nogle timer. I disse timer gøres shoppen klar med det nye lineup, der præsenteres ved aftenens event.

 – Det forventer vi Apple lancerer tirsdag aften

Sidste år den 7. september 2016 blev butikken fyldt med en række spændende nyheder, der blandt andet inkluderede iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Det er stadigvæk hemmeligt hvad Apple vil afsløre af nye produkter i aften. Dog er der en del rygter ude, og også lidt lækkede oplysninger fra Apple selv.

Lancerer Apple den særlige 10 års jubilæums model af iPhone, så er det uden tvivl aftenens stjerne. Men det forventes også, at der vil være nyt Apple Watch og Apple TV – foruden de almindelige iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

 – Sådan bliver iPhone X (iPhone 8) – her er hvad vi forventer

Vi vil selvfølgelig også blive klogere på, hvornår iOS 11 og MacOS High Sierra slippes fri til offentligheden.

 – iOS 11 læk giver flere detaljer om “iPhone X”

Du kan følge aftenens event via livestream på en række af Apples platforme, deriblandt Apple TV. Eventen starter klokken 19.00 dansk tid.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer omkring aftens event, så intet er officielt endnu. Men rygterne har denne gang været meget konkrete og endda med læk fra Apple selv.

10 år med iPhone

Mere til historien

Drømmer du om en af de helt nye iPhone-modeller, som ventes at blive præsenteret i løbet af aftenen, så er det nu du skal sælge din nuværende for at få den bedste pris. Hvis du ikke allerede har været hurtig og solgt din gamle model.

Læs også:
WEB-TV: Sådan redigerer du Live Photos på iOS 11
Apple på vej med animoji – 3D-animerede emojis

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer