Apple på vej med Animoji – 3D-animerede emojis

0

Den lækkede iOS 11-firmware afslører, at Apple er på vej med 3D-animerede emojis kaldet Animojis. Læs om dem her.

Animojis bliver nye på iPhone X med iOS 11 (Kilde: 9to5mac.com)
Animojis bliver nye på iPhone X med iOS 11 (Kilde: 9to5mac.com)

En af de nyheder, som Apple formentlig havde gjort klar til at offentliggøre i tirsdag (12. september) er Animoji. Men dette også spottet før tid i den lækkede iOS 11 Golden Master firmware.

 – Det forventer vi Apple lancerer tirsdag aften

Disse Animojis benytter 3D-ansigtssensorerne til at kreere 3D-animerede emojis. Animojis baseres så på de udtryk, som du laver i kameraet.

Det vil angiveligt være muligt, at lave animojis af enhjørninger, robotter, grise, hunde, katte og meget andet. Kort sagt overføres dine udtryk til den figur du vælger.

Ud fra den lækkede iOS 11-firmware at dømme, så vil emojis kunne animeres ud fra flere forskellige bevægelser du laver. Alt fra bevægelser med øjenbryn, kinder, hage, øjne, læber og mund.

Apple har i iOS 11-koden beskrevet de nye animoji, som ”brugerdefinerede animerede meddelelser, der bruger din stemme og afspejler dine ansigtsudtryk”. Det skriver 9to5mac.com.

 – Sådan bliver iPhone X – her er hvad vi forventer

Disse animojis kan kreeres inde i Besked-applikationen på den nye iPhone X. Det ventes ikke, at det fungerer på andre modeller da det er afhængig af 3D-ansigtssensoren. Det er i skrivende stund uvist om disse beskeder kun vil kunne sendes via iMessage eller også som SMS/MMS til brugere, der har telefoner som ikke understøtter iMessage.

Mere til historien

iPhone X ventes, at blive navnet på den nye “topmodel” i iPhone-universet. Den har tidligere været rygtet som iPhone 8, men dette har altså også ændret sig med den lækkede iOS 11-firmware.

Læs også:
iOS 11 læk giver flere detaljer om “iPhone X”

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer