Android-grundlæggers telefon har ikke stor succes

0

Andy Rubin, som er en af grundlæggerne af Android, har ikke stor succes med hans første smartphone Essential PH-1.

Essential PH-1
Essential PH-1

Smartphone-markedet er ikke nemt at komme ind på. Det kræver ikke alene, at man har nogle gode kontakter, gode idéer – det kræver også man virkelig rammer plet med produkterne. Det kan danske producenter, som ID2Me og Lumigon også skrive under på.

 – Lumigon har indgivet konkursbegæring

Trods Andy Rubins ”navn” i mobilbranchen har det ikke lykkedes ham, at få smartphonen Essential PH-1 ud til særlig mange mobilkøbere. Det endda til trods for den store medieomtale, som både Andy Rubin og Essential-telefonen har fået.

 – Essential PH-1 – smartphonen fra Android-grundlæggeren

Telefonen er kun solgt til 5.000 købere via det amerikanske teleselskab Sprint. Det vurderer analysefirmaet Baystreet Research i hvert fald. Det skriver Android Central.

Tallet skulle dække over det antal telefoner, som er solgt til kunder og ikke det antal, som Sprint har købt af producenten.

Anmeldelserne af Essential har heller ikke været yderst positive. Prisen er for høj. Den koster 699 dollars, hvilket er næsten det samme som Samsung Galaxy S8. Og desuden får kameraet også ”hug” i flere anmeldelser.

På nuværende tidspunkt har Essential PH-1 kun været til salg via Sprint, samt på Essential.com dog kun til USA og Canada.

Mere til historien

Essential var også ramt af, at de ikke overholdt nogle deadlines, hvilket også har givet forsinkelser og så har de været ramt af, at runders personlige oplysninger ved en fejl blev delt med hinanden.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer