Android-grundlæggers telefon har ikke stor succes

Andy Rubin, som er en af grundlæggerne af Android, har ikke stor succes med hans første smartphone Essential PH-1.

Essential PH-1

Essential PH-1

Smartphone-markedet er ikke nemt at komme ind på. Det kræver ikke alene, at man har nogle gode kontakter, gode idéer – det kræver også man virkelig rammer plet med produkterne. Det kan danske producenter, som ID2Me og Lumigon også skrive under på.

 - Lumigon har indgivet konkursbegæring

Trods Andy Rubins ”navn” i mobilbranchen har det ikke lykkedes ham, at få smartphonen Essential PH-1 ud til særlig mange mobilkøbere. Det endda til trods for den store medieomtale, som både Andy Rubin og Essential-telefonen har fået.

 - Essential PH-1 - smartphonen fra Android-grundlæggeren

Telefonen er kun solgt til 5.000 købere via det amerikanske teleselskab Sprint. Det vurderer analysefirmaet Baystreet Research i hvert fald. Det skriver Android Central.

Tallet skulle dække over det antal telefoner, som er solgt til kunder og ikke det antal, som Sprint har købt af producenten.

Anmeldelserne af Essential har heller ikke været yderst positive. Prisen er for høj. Den koster 699 dollars, hvilket er næsten det samme som Samsung Galaxy S8. Og desuden får kameraet også ”hug” i flere anmeldelser.

På nuværende tidspunkt har Essential PH-1 kun været til salg via Sprint, samt på Essential.com dog kun til USA og Canada.

Mere til historien

Essential var også ramt af, at de ikke overholdt nogle deadlines, hvilket også har givet forsinkelser og så har de været ramt af, at runders personlige oplysninger ved en fejl blev delt med hinanden.

Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
Google løser irriterende lydproblem i Android

Det forventes, at Google endelig retter et træls lydproblem i Android-systemet.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram