Android-grundlæggers telefon har ikke stor succes

Andy Rubin, som er en af grundlæggerne af Android, har ikke stor succes med hans første smartphone Essential PH-1.

Essential PH-1

Essential PH-1

Smartphone-markedet er ikke nemt at komme ind på. Det kræver ikke alene, at man har nogle gode kontakter, gode idéer – det kræver også man virkelig rammer plet med produkterne. Det kan danske producenter, som ID2Me og Lumigon også skrive under på.

 - Lumigon har indgivet konkursbegæring

Trods Andy Rubins ”navn” i mobilbranchen har det ikke lykkedes ham, at få smartphonen Essential PH-1 ud til særlig mange mobilkøbere. Det endda til trods for den store medieomtale, som både Andy Rubin og Essential-telefonen har fået.

 - Essential PH-1 - smartphonen fra Android-grundlæggeren

Telefonen er kun solgt til 5.000 købere via det amerikanske teleselskab Sprint. Det vurderer analysefirmaet Baystreet Research i hvert fald. Det skriver Android Central.

Tallet skulle dække over det antal telefoner, som er solgt til kunder og ikke det antal, som Sprint har købt af producenten.

Anmeldelserne af Essential har heller ikke været yderst positive. Prisen er for høj. Den koster 699 dollars, hvilket er næsten det samme som Samsung Galaxy S8. Og desuden får kameraet også ”hug” i flere anmeldelser.

På nuværende tidspunkt har Essential PH-1 kun været til salg via Sprint, samt på Essential.com dog kun til USA og Canada.

Mere til historien

Essential var også ramt af, at de ikke overholdt nogle deadlines, hvilket også har givet forsinkelser og så har de været ramt af, at runders personlige oplysninger ved en fejl blev delt med hinanden.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram