Sådan gør du Facebook videoer lydløse

0

TIP: Facebook er begyndt at afspille videoer med lyden slået til. Vi viser dig, hvordan du kan slå lyden fra.

Facebook (Foto: Gerd Altmann)
Facebook (Foto: Gerd Altmann)

Facebook har tilføjet en ny feature, der gør at videoerne på din tidslinje afspilles med lyd. Denne funktion kan hurtigt blive ret irriterende. Særligt hvis du f.eks. lige skal tjekke Facebook under et møde eller et andet sted, hvor det ikke er passende, at alle pludselig kan høre lyden fra videoerne på din tidslinje.

Facebook og Messenger ramt af virus – sådan undgår du den

Vi vil ikke gå ind i diskussionen om hvorvidt du egentlig burde tjekke Facebook til møder o.lign. I stedet vil vi redde dig fra den pinlige oplevelse, som det kan være, at afbryde chefen med lyden fra den seneste virale kattevideo.

Trin 1

Åben Facebook på din mobiltelefon og tryk på ikonet for indstillinger længst til højre:

Tryk på indstillinger i højre hjørne

Trin 2

Rul ned ad siden og tryk på Appindstillinger:

Rul ned til Appindstillinger

Trin 3

Tryk på slideren til højre for Videoer i Nyheder starter med lyd

Nu afspilles dine videoer igen uden lyd. Dermed kan du altså tjekke videoer alle steder igen – uden at forstyrrer folk omkring dig.

Mere til historien

Fremgangsmåden er testen på en Android-telefon. På iPhone kan du gå ind i “Indstillinger” – “Kontoindstillinger” – “Lyde”  og “Lyde i app”. Her vælger du så at slå til eller fra. Dog gælder det alle lyde i applikationen. Hvis du ved, hvordan man kan nøjes med at slå lyde i videoer fra så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer