Sony livestreamer keynoten til IFA – offentliggøres Xperia XZ1?

KORT NYT: I morgen vil Sony formentlig afslører deres nyeste produkter, der ifølge rygtebørsen tæller Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact. Du kan følge med.

Livestream af Sony's pressemøde til IFA 2017

Livestream af Sony's pressemøde til IFA 2017

Efterårets store IFA-messe, der afholdes i Berlin, er lige på trapperne til at åbne dørene for offentligheden. Men inden dette sker, så tyvstarter flere af producenterne med events dagen før. Præcis som det også er tilfældet inden Mobile World Congress.

 - Lækket billede af Sony Xperia XZ1 overlader intet til fantasien

Og i år er heller ikke nogen undtagelse. Sony har nemlig inviteret verdenspressen indenfor i morgen, torsdag den 31. august klokken 13.00.

Du kan følge Sonys keynote live via livestream. Dette foregår på Sonys officielle hjemmeside. Hvor nedtællingen også allerede er godt i gang.

Det ventes, at Sony til denne præsentation vil have mere i ærmet end blot smartphones. Vi på MereMobil.dk er dog mest spændte på, om rygterne om Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact holder stik.

 - Sony Xperia XZ1 Compact - lækket på pressefotos

Sonys pressemøde starter klokken 13.00 i morgen, torsdag den 31. august 2017.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Det er spændende at se om Sony har andet i ærmet end det rygtebørsen forventer.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram