Sony Xperia XZ1 Compact – lækket på pressefotos

0

Først blev den kommende Sony topmodel, Xperia XZ1, lækket på det der ligner pressefotos. Nu er Xperia XZ1 Compact også lækket. Se billederne her.

Sony Xperia XZ1 Compact lækket på WinFuture.de (Kilde: Roland Quandt)
Sony Xperia XZ1 Compact lækket på WinFuture.de (Kilde: Roland Quandt)

Vi skrev i sidste uge, at Sony Xperia XZ1 var blevet lækket før lanceringen, som ventes at finde sted til den forestående IFA-messe i Berlin. Og designet derfor formentlig ikke vil være nogen overraskelse.

Lækket billede af Sony Xperia XZ1 overlader intet til fantasien

Nu ser det ud til, at Sony Xperia XZ1 Compact også er lækket på det, som mest af alt ligner pressefotos.

Det er GSMArena.com, som viser billederne af Xperia XZ1 Compact Twitter-brugeren Roland Quandt har lækket på nettet. Han linker desuden til den tyske hjemmeside WinFuture.de, som altså har flere billeder af telefonen.

Billederne viser Xperia XZ1 Compact i en farve, som Sony kalder Bronze Pink. Ifølge Roland Quandt vil den også komme i farverne sort, sølv og blå.

Designmæssigt ligner Xperia XZ1 Compact sine forgængere. Dermed ser det ud til, at man ikke skal forvente nogen store radikale ændringer.

Skal man tro rygtebørsen, så vil Xperia XZ1 Compact komme med en skærmstørrelse på 4,6 tommer og have målene 129,5 x 64,5 x 9,4 mm. Processoren er Qualcomms Snapdragon 835-processor og derudover kommer den med 4 GB RAM, 2.600 mAh batteri og prisen vil formentlig være omkring de 4.000 danske kroner.

Sony afholder event forud for IFA-messen i Berlin. Nærmere præcist torsdag den 31. august 2017 klokken 13.00 dansk tid. Hvor det altså ventes både Xperia XZ1 Compact og Xperia XZ1 vil blive offentliggjort. Her har rygterne tidligere også huseret om, at Sony ville komme med en topmodel med 18:9 skærmformat. Dette har der dog ikke været mange rygter om i noget tid.

 – Sony afslører måske topmodel med 18:9 skærmformat

MereMobil.dk holder dig opdateret på nyhederne.

Mere til historien

Hvis de lækkede billeder viser sig at holde stik, så har Sony altså ikke på nuværende tidspunkt tænkt sig, at gøre som konkurrenterne og minimere “kanten” udenom skærmen på telefonen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer