Sony Xperia XZ1 Compact – lækket på pressefotos

Først blev den kommende Sony topmodel, Xperia XZ1, lækket på det der ligner pressefotos. Nu er Xperia XZ1 Compact også lækket. Se billederne her.

Sony Xperia XZ1 Compact lækket på WinFuture.de (Kilde: Roland Quandt)
Sony Xperia XZ1 Compact lækket på WinFuture.de (Kilde: Roland Quandt)

Vi skrev i sidste uge, at Sony Xperia XZ1 var blevet lækket før lanceringen, som ventes at finde sted til den forestående IFA-messe i Berlin. Og designet derfor formentlig ikke vil være nogen overraskelse.

- Lækket billede af Sony Xperia XZ1 overlader intet til fantasien

Nu ser det ud til, at Sony Xperia XZ1 Compact også er lækket på det, som mest af alt ligner pressefotos.

Det er GSMArena.com, som viser billederne af Xperia XZ1 Compact Twitter-brugeren Roland Quandt har lækket på nettet. Han linker desuden til den tyske hjemmeside WinFuture.de, som altså har flere billeder af telefonen.

Billederne viser Xperia XZ1 Compact i en farve, som Sony kalder Bronze Pink. Ifølge Roland Quandt vil den også komme i farverne sort, sølv og blå.

Sony Xperia XZ1 Compact. 499 GBP. Black, Silver, Blue, Pink (like XZ1). More pics: https://t.co/taHgGUx3O5 pic.twitter.com/cWwJonTTMg

— Roland Quandt (@rquandt) August 25, 2017

Designmæssigt ligner Xperia XZ1 Compact sine forgængere. Dermed ser det ud til, at man ikke skal forvente nogen store radikale ændringer.

Skal man tro rygtebørsen, så vil Xperia XZ1 Compact komme med en skærmstørrelse på 4,6 tommer og have målene 129,5 x 64,5 x 9,4 mm. Processoren er Qualcomms Snapdragon 835-processor og derudover kommer den med 4 GB RAM, 2.600 mAh batteri og prisen vil formentlig være omkring de 4.000 danske kroner.

Sony afholder event forud for IFA-messen i Berlin. Nærmere præcist torsdag den 31. august 2017 klokken 13.00 dansk tid. Hvor det altså ventes både Xperia XZ1 Compact og Xperia XZ1 vil blive offentliggjort. Her har rygterne tidligere også huseret om, at Sony ville komme med en topmodel med 18:9 skærmformat. Dette har der dog ikke været mange rygter om i noget tid.

 - Sony afslører måske topmodel med 18:9 skærmformat

MereMobil.dk holder dig opdateret på nyhederne.

Mere til historien

Hvis de lækkede billeder viser sig at holde stik, så har Sony altså ikke på nuværende tidspunkt tænkt sig, at gøre som konkurrenterne og minimere "kanten" udenom skærmen på telefonen.

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Sony klar med Android 13 til udvalgte modeller

Sony har netop frigivet Android 13 opdateringen til tre af deres smartphone-modeller.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram