Sony Xperia XZ1 Compact – lækket på pressefotos

Først blev den kommende Sony topmodel, Xperia XZ1, lækket på det der ligner pressefotos. Nu er Xperia XZ1 Compact også lækket. Se billederne her.

Sony Xperia XZ1 Compact lækket på WinFuture.de (Kilde: Roland Quandt)
Sony Xperia XZ1 Compact lækket på WinFuture.de (Kilde: Roland Quandt)

Vi skrev i sidste uge, at Sony Xperia XZ1 var blevet lækket før lanceringen, som ventes at finde sted til den forestående IFA-messe i Berlin. Og designet derfor formentlig ikke vil være nogen overraskelse.

- Lækket billede af Sony Xperia XZ1 overlader intet til fantasien

Nu ser det ud til, at Sony Xperia XZ1 Compact også er lækket på det, som mest af alt ligner pressefotos.

Det er GSMArena.com, som viser billederne af Xperia XZ1 Compact Twitter-brugeren Roland Quandt har lækket på nettet. Han linker desuden til den tyske hjemmeside WinFuture.de, som altså har flere billeder af telefonen.

Billederne viser Xperia XZ1 Compact i en farve, som Sony kalder Bronze Pink. Ifølge Roland Quandt vil den også komme i farverne sort, sølv og blå.

Sony Xperia XZ1 Compact. 499 GBP. Black, Silver, Blue, Pink (like XZ1). More pics: https://t.co/taHgGUx3O5 pic.twitter.com/cWwJonTTMg

— Roland Quandt (@rquandt) August 25, 2017

Designmæssigt ligner Xperia XZ1 Compact sine forgængere. Dermed ser det ud til, at man ikke skal forvente nogen store radikale ændringer.

Skal man tro rygtebørsen, så vil Xperia XZ1 Compact komme med en skærmstørrelse på 4,6 tommer og have målene 129,5 x 64,5 x 9,4 mm. Processoren er Qualcomms Snapdragon 835-processor og derudover kommer den med 4 GB RAM, 2.600 mAh batteri og prisen vil formentlig være omkring de 4.000 danske kroner.

Sony afholder event forud for IFA-messen i Berlin. Nærmere præcist torsdag den 31. august 2017 klokken 13.00 dansk tid. Hvor det altså ventes både Xperia XZ1 Compact og Xperia XZ1 vil blive offentliggjort. Her har rygterne tidligere også huseret om, at Sony ville komme med en topmodel med 18:9 skærmformat. Dette har der dog ikke været mange rygter om i noget tid.

 - Sony afslører måske topmodel med 18:9 skærmformat

MereMobil.dk holder dig opdateret på nyhederne.

Mere til historien

Hvis de lækkede billeder viser sig at holde stik, så har Sony altså ikke på nuværende tidspunkt tænkt sig, at gøre som konkurrenterne og minimere "kanten" udenom skærmen på telefonen.

Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram