Huawei Pay måske på vej til Europa

3

Der findes et væld af mobilbetalingsløsninger og Huawei lancerede sidste år deres konkurrent til Android Pay, Samsung Pay mv. Og nu er Huawei Pay måske på vej til Europa.

Huawei Pay
Huawei Pay

Der findes et utal af forskellige mobilbetalingsløsninger på verdensplan. Og flere af dem forsøger også at konkurrerer mod hinanden på de forskellige markeder her i verden.

 – MobilePay er klar med tilbagebetaling til heldige brugere

Tidligere på måneden offentliggjorde Apple, at de gør deres mobilbetalingstjeneste Apple Pay tilgængelig i Danmark inden årsskiftet.

Og nu forlyder det også, at endnu en mobilbetalingsløsning – nemlig Huawei Pay – er på vej. I første omgang nævnes Danmark dog ikke, men Europa. På nuværende tidspunkt er Huawei Pay kun tilgængelig i Kina. Det skriver Android Authority.com.

 – Mobilbetaling er et kæmpe hit i Kina

Huawei lancerede Huawei Pay sidste år og er altså skridt bag konkurrenterne, som Apple, Google og Samsung, der på nuværende tidspunkt allerede er tilstede på flere markeder rundt i verden.

Om vi får Huawei Pay på det europæiske marked bliver spændende. Men sikkert er det, at konkurrencen er hård, da der også findes løsninger som MobilePay og det mobile Dankort fra Nets.

Mere til historien

LG har også deres egen mobilbetalingstjeneste, LG Pay, der kun er tilgængelig på deres hjemmemarked Sydkorea.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer