Huawei Pay måske på vej til Europa

Der findes et væld af mobilbetalingsløsninger og Huawei lancerede sidste år deres konkurrent til Android Pay, Samsung Pay mv. Og nu er Huawei Pay måske på vej til Europa.

Huawei Pay

Huawei Pay

Der findes et utal af forskellige mobilbetalingsløsninger på verdensplan. Og flere af dem forsøger også at konkurrerer mod hinanden på de forskellige markeder her i verden.

 - MobilePay er klar med tilbagebetaling til heldige brugere

Tidligere på måneden offentliggjorde Apple, at de gør deres mobilbetalingstjeneste Apple Pay tilgængelig i Danmark inden årsskiftet.

Og nu forlyder det også, at endnu en mobilbetalingsløsning – nemlig Huawei Pay – er på vej. I første omgang nævnes Danmark dog ikke, men Europa. På nuværende tidspunkt er Huawei Pay kun tilgængelig i Kina. Det skriver Android Authority.com.

 - Mobilbetaling er et kæmpe hit i Kina

Huawei lancerede Huawei Pay sidste år og er altså skridt bag konkurrenterne, som Apple, Google og Samsung, der på nuværende tidspunkt allerede er tilstede på flere markeder rundt i verden.

Om vi får Huawei Pay på det europæiske marked bliver spændende. Men sikkert er det, at konkurrencen er hård, da der også findes løsninger som MobilePay og det mobile Dankort fra Nets.

Mere til historien

LG har også deres egen mobilbetalingstjeneste, LG Pay, der kun er tilgængelig på deres hjemmemarked Sydkorea.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram