Send personlige postkort fra mobilen - sådan gør du

TIP: Du kan sende dit eget personlige postkort via mobilen når du er på ferie – uanset land. Se her hvordan du gør.

TouchNote applikationen

TouchNote applikationen

Ferietiden er over os. Og der var engang hvor ferien eksempelvis sydpå var lig med en masse postkort-skriveri. Man fandt en butik og udvalgte postkortene for derefter at skrive personlige hilsner i hånden. Til slut skulle man så poste de skrevne postkort i en postkasse eller på et posthus. Ganske hyggeligt ferieminde for mig personligt at huske tilbage på.

 - Mobilvanerne på ferien afhænger af ens alder

I dag er det langt fra alle, som sender postkort når de er på ferie. Men faktisk kan du uden ”besværet” med at købe postkort osv. sende personlig kort.

Du kan nemlig direkte fra din smartphone sende postkort, som efterfølgende leveres til modtagerne.

Med applikationerne Touch Note og Postkortet kan du selv bestemme hvilket motiv postkortet skal have. Ligesom du kan vælge ”designet” på postkortet. Det betyder også, at du faktisk kan sende et postkort, hvor du og familien selv er på.

Du kan sende postkort til alle lande i verden – prisen er den samme.

Screenshots fra applikationen "Postkortet"

Screenshots fra applikationen "Postkortet"

De to forskellige applikationer, som vi har nævnt i denne artikel, tilbyder noget forskelligt. Men de kan begge tilgås via både mobildata og Wi-Fi - og adresserne kan du have lagt ind på forhånd. Dermed skal man ikke huske adresserne uden ad eller huske at have dem noteret hjemmefra.

 - Emojis kan gøre ferien til en dyr fornøjelse

Du kan downloade Postkortet-applikationen gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Download TouchNote i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Med ”Postkortet” kan du også optage en kort video og sende den med dit postkort. Filmklippet vises som en QR-kode på bagsiden af postkortet og kan efterfølgende scannes af modtageren.

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram