Send personlige postkort fra mobilen – sådan gør du

TIP: Du kan sende dit eget personlige postkort via mobilen når du er på ferie – uanset land. Se her hvordan du gør.

TouchNote applikationen

TouchNote applikationen

Ferietiden er over os. Og der var engang hvor ferien eksempelvis sydpå var lig med en masse postkort-skriveri. Man fandt en butik og udvalgte postkortene for derefter at skrive personlige hilsner i hånden. Til slut skulle man så poste de skrevne postkort i en postkasse eller på et posthus. Ganske hyggeligt ferieminde for mig personligt at huske tilbage på.

 – Mobilvanerne på ferien afhænger af ens alder

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

I dag er det langt fra alle, som sender postkort når de er på ferie. Men faktisk kan du uden ”besværet” med at købe postkort osv. sende personlig kort.

Du kan nemlig direkte fra din smartphone sende postkort, som efterfølgende leveres til modtagerne.

Med applikationerne Touch Note og Postkortet kan du selv bestemme hvilket motiv postkortet skal have. Ligesom du kan vælge ”designet” på postkortet. Det betyder også, at du faktisk kan sende et postkort, hvor du og familien selv er på.

Du kan sende postkort til alle lande i verden – prisen er den samme.

Screenshots fra applikationen "Postkortet"

Screenshots fra applikationen “Postkortet”

De to forskellige applikationer, som vi har nævnt i denne artikel, tilbyder noget forskelligt. Men de kan begge tilgås via både mobildata og Wi-Fi – og adresserne kan du have lagt ind på forhånd. Dermed skal man ikke huske adresserne uden ad eller huske at have dem noteret hjemmefra.

 – Emojis kan gøre ferien til en dyr fornøjelse

Du kan downloade Postkortet-applikationen gratis i Apples App StoreGoogle Play Store og Windows Phone Store.

Download TouchNote i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Med ”Postkortet” kan du også optage en kort video og sende den med dit postkort. Filmklippet vises som en QR-kode på bagsiden af postkortet og kan efterfølgende scannes af modtageren.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.