Send personlige postkort fra mobilen - sådan gør du

TIP: Du kan sende dit eget personlige postkort via mobilen når du er på ferie – uanset land. Se her hvordan du gør.

TouchNote applikationen

TouchNote applikationen

Ferietiden er over os. Og der var engang hvor ferien eksempelvis sydpå var lig med en masse postkort-skriveri. Man fandt en butik og udvalgte postkortene for derefter at skrive personlige hilsner i hånden. Til slut skulle man så poste de skrevne postkort i en postkasse eller på et posthus. Ganske hyggeligt ferieminde for mig personligt at huske tilbage på.

 - Mobilvanerne på ferien afhænger af ens alder

I dag er det langt fra alle, som sender postkort når de er på ferie. Men faktisk kan du uden ”besværet” med at købe postkort osv. sende personlig kort.

Du kan nemlig direkte fra din smartphone sende postkort, som efterfølgende leveres til modtagerne.

Med applikationerne Touch Note og Postkortet kan du selv bestemme hvilket motiv postkortet skal have. Ligesom du kan vælge ”designet” på postkortet. Det betyder også, at du faktisk kan sende et postkort, hvor du og familien selv er på.

Du kan sende postkort til alle lande i verden – prisen er den samme.

Screenshots fra applikationen "Postkortet"

Screenshots fra applikationen "Postkortet"

De to forskellige applikationer, som vi har nævnt i denne artikel, tilbyder noget forskelligt. Men de kan begge tilgås via både mobildata og Wi-Fi - og adresserne kan du have lagt ind på forhånd. Dermed skal man ikke huske adresserne uden ad eller huske at have dem noteret hjemmefra.

 - Emojis kan gøre ferien til en dyr fornøjelse

Du kan downloade Postkortet-applikationen gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Download TouchNote i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Med ”Postkortet” kan du også optage en kort video og sende den med dit postkort. Filmklippet vises som en QR-kode på bagsiden af postkortet og kan efterfølgende scannes af modtageren.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Urrem til Apple Watch – er billige remme gode?

GUIDE: Hvorfor er en original urrem til Apple Watch så dyr? Jeg har prøvet billigere urremme til Apple Watch. Er de pengene værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram