Google Duo runder 100 millioner downloads

Google Duo applikationen er nu downloadet mere end 100 millioner gange. Det er dog uvist, hvor mange aktive brugere der reelt set er af applikationen.

Google Duo (Foto: Google)

Google Duo (Foto: Google)

Google Duo applikationen har rundet en ny milepæl. Det er Amit Fulay, der er Head of Product hos Google Duo og Allo, som på Twitter har oplyst, at Google’s opkaldsapplikation nu er downloadet mere end 100 millioner gange.

Lanceringen af Google Duo skete til Google I/O 2016 og applikationen blev frigivet i august sidste år. På den første uge den var tilgængelig rundede den fem millioner downloads og 50 millioner milepælen blev rundet i maj måned. Det betyder altså også, at applikationen er blevet downloadet 50 millioner gange i løbet af de seneste to måneder. Det skriver Android Authority.

- Derfor skal du installere Google Duo

Desværre er der ingen oplysninger om, hvor mange der benytter Google Duo jævnligt. Dette tal har Google ikke oplyst.

Har en bruger downloadet applikationen og senere slettet den, så tælles den fortsat med i download-tallene.

 - Millioner har hentet - alligevel flopper Google Duo

Da Google Duo blev lanceret tillod den kun, at du foretog videoopkald. Men i marts måned udrullede Google også muligheden for ”lydopkald” (telefonopkald) via applikationen. Om det er dette, som har hjulpet udbredelsen af applikationen er uvist. Google Duo startede dog også i december med, at være pre-installeret på telefoner som en del af Google Suite. Og erstattede Google Hangouts. Disse installeringer gælder også som downloade i Play Store.

Det er dermed uvist, hvor populær Google Duo egentlig er før Google afsløre hvor mange aktive brugere applikationen har.

Mere til historien

Google Duo er i konkurrence med Apples FaceTime, Skype og Facebook Messenger.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram