Google Duo runder 100 millioner downloads

0

Google Duo applikationen er nu downloadet mere end 100 millioner gange. Det er dog uvist, hvor mange aktive brugere der reelt set er af applikationen.

Google Duo (Foto: Google)
Google Duo (Foto: Google)

Google Duo applikationen har rundet en ny milepæl. Det er Amit Fulay, der er Head of Product hos Google Duo og Allo, som på Twitter har oplyst, at Google’s opkaldsapplikation nu er downloadet mere end 100 millioner gange.

Lanceringen af Google Duo skete til Google I/O 2016 og applikationen blev frigivet i august sidste år. På den første uge den var tilgængelig rundede den fem millioner downloads og 50 millioner milepælen blev rundet i maj måned. Det betyder altså også, at applikationen er blevet downloadet 50 millioner gange i løbet af de seneste to måneder. Det skriver Android Authority.

Derfor skal du installere Google Duo

Desværre er der ingen oplysninger om, hvor mange der benytter Google Duo jævnligt. Dette tal har Google ikke oplyst.

Har en bruger downloadet applikationen og senere slettet den, så tælles den fortsat med i download-tallene.

 – Millioner har hentet – alligevel flopper Google Duo

Da Google Duo blev lanceret tillod den kun, at du foretog videoopkald. Men i marts måned udrullede Google også muligheden for ”lydopkald” (telefonopkald) via applikationen. Om det er dette, som har hjulpet udbredelsen af applikationen er uvist. Google Duo startede dog også i december med, at være pre-installeret på telefoner som en del af Google Suite. Og erstattede Google Hangouts. Disse installeringer gælder også som downloade i Play Store.

Det er dermed uvist, hvor populær Google Duo egentlig er før Google afsløre hvor mange aktive brugere applikationen har.

Mere til historien

Google Duo er i konkurrence med Apples FaceTime, Skype og Facebook Messenger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer