Android-ejere overhaler snart iOS på spilkøb

iPhone-brugere har brugt flest penge på spil, men Android-ejerne er nu ved at indhente iOS-brugerne, viser nye tal.

Screenshots fra spillet Subway Surfers

Screenshots fra spillet Subway Surfers

Det er populært at downloade spil på mobilen. Og Android-telefonernes store skærme er måske det der gør, at Android-ejerne nu bruger flere penge på mobilspil end tidligere, og haler ind på iPhone-brugerne.

I årevis har det været iPhone-brugerne, der brugte flest penge på spil, men Android-brugere er for alvor begyndt at finde kreditkortet frem.

 - Subway Surfers vender tilbage til København

Fortsætter fremgangen på Android-platformen, så indhentes Apples indtjening på mobilspil snart. Det viser nye tal fra mobilanalyse- og markedsføringsselskabet DeltaDNA, skriver Business.dk.

Ifølge DeltaDNA’s målinger af den gennemsnitlige indtjening pr. dagligt aktive brugere, så har iPhone 7 Plus ejere et dagligt forbrug på 0,36 dollars. iPhone 7-brugere har et gennemsnit på 0,28 dollars om dagen.

De der har købt en Google Pixel XL bruger 0,32 dollars om dagen. Og har man en Samsung Galaxy S8+ - ja, så er det daglige forbrug helt oppe på 0,54 dollars. Tallene bygger på 1,4 millioner spillere i Nordamerika i juni 2017.

 - Subway Surfers downloades fortsat i millionvis

Det har længe været sådan, at mange udviklere og virksomheder foretrak udvikling af iOS-applikationer først. Derfor kan undersøgelsens resultat også få betydning for, hvordan spiludviklerne satser fremadrettet.

Der er mange penge i mobilspil. På verdensplan er omsætningen vokset med 32 procent på ét år. Friske tal (april-juni) fra mobilanalysefirmaet Sensor Tower viser, at omsætningen nu er 12.2 milliarder om året.

 - Subway Surfers-bagmænd tjener kassen på spilsucces

Stigningen af spil på iOS-platformen voksede dog alligevel mere end på Android-platformen. iOS-spil blev noteret for en vækst på 34 procent, mens salget af Android-spil steg 28 procent. I alt blev der downloadet 9.2 milliarder mobilspil. Dette er 19 procent mere end de 7.7 milliarder spil, der blev downloadet året før.

Mere til historien

Mobilspil står for omkring 77 procent af indtjeningen i Apples App Store, mens det står for hele 88 procent af indtjeningen i Google Play. Ifølge Sensor Towers tal, så solgte Apple for 7.7 milliarder dollars i perioden april til juni, mens der i Google Play blev omsat for 4.5 milliarder dollars.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram