Rygte: LG står bag den næste Pixel-telefon

0

Det er efter al sandsynelighed LG, som kommer til at producere mindst én af Googles kommende Pixel-telefoner

Afslører denne fejlmelding, at LG at de står bag Taimen? (Foto: 9to5Google)

Rygterne svirrer på livet løs om Googles næste telefon. Tidligere rygtes det, at der skulle komme hele tre telefoner fra Google. Så fik vi nyheden om, at den mellemste variant, som gik under kodenavnet muskie, var droppet til fordel for en model med større skærm. Det var ellers ventet at muskie skulle være den næste Pixel XL telefon. Nu ser det ud til, at Google har planer om, at Pixel XL 2 skal være endnu større, og derfor har valgt helt at droppe muskie.  Den større model går under navnet Taimen, og det er den, som rygterne fortæller, LG skal producere.

Rygter: Google dropper Pixel XL2

9to5Google har fundet en fejlrapport i Android Issue Tracker, som kan indikere, at LG er involveret i udviklingen af Pixel XL 2. En LG-medarbejder har postet en fejlrapport, hvorefter Google-medarbejder beder om, at den bliver flyttet til et Taimen-forum.

Redaktøren for Android Police David Ruddock, har også været ude at sige, at LG står bag Taimen. David Ruddock roser også 9to5Google for et godt stykke arbejde med at finde, hvad han kalder, et solidt bevis.

Rygte: Android O kommer til Pixel-telefoner i august

Hvad med HTC?

HTC stod bag produktionen af Pixel og Pixel XL. Derfor ville det også være nærliggende, at de skulle producere næste generation af Pixel-telefoner. Vi kan dog stadig få en Pixel-telefon fra HTC. Den mindste variant, som har kodenavnet Walleye, kan sagtens blive produceret af HTC. GSM Arena skriver, at hvis HTC skal lave Walleye og LG Taimen, så har vi en interessant situation, hvor de to Pixel-varianter er fremstillet af forskellige mobilproducenter. Dette kan muligvis betyde, at der vil være designforskelle på de to varianter.

Mere til historien

LG har tidligere stået bag både Nexus 4, Nexus 5 og Nexus 5x for Google. Nu ser det også ud til, at de kommer til at stå bag Google Pixel XL 2

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer