Rygte: LG står bag den næste Pixel-telefon

Det er efter al sandsynelighed LG, som kommer til at producere mindst én af Googles kommende Pixel-telefoner

Afslører denne fejlmelding, at LG at de står bag Taimen? (Foto: 9to5Google)

Rygterne svirrer på livet løs om Googles næste telefon. Tidligere rygtes det, at der skulle komme hele tre telefoner fra Google. Så fik vi nyheden om, at den mellemste variant, som gik under kodenavnet muskie, var droppet til fordel for en model med større skærm. Det var ellers ventet at muskie skulle være den næste Pixel XL telefon. Nu ser det ud til, at Google har planer om, at Pixel XL 2 skal være endnu større, og derfor har valgt helt at droppe muskie.  Den større model går under navnet Taimen, og det er den, som rygterne fortæller, LG skal producere.

- Rygter: Google dropper Pixel XL2

9to5Google har fundet en fejlrapport i Android Issue Tracker, som kan indikere, at LG er involveret i udviklingen af Pixel XL 2. En LG-medarbejder har postet en fejlrapport, hvorefter Google-medarbejder beder om, at den bliver flyttet til et Taimen-forum.

Redaktøren for Android Police David Ruddock, har også været ude at sige, at LG står bag Taimen. David Ruddock roser også 9to5Google for et godt stykke arbejde med at finde, hvad han kalder, et solidt bevis.

- Rygte: Android O kommer til Pixel-telefoner i august

Hvad med HTC?

HTC stod bag produktionen af Pixel og Pixel XL. Derfor ville det også være nærliggende, at de skulle producere næste generation af Pixel-telefoner. Vi kan dog stadig få en Pixel-telefon fra HTC. Den mindste variant, som har kodenavnet Walleye, kan sagtens blive produceret af HTC. GSM Arena skriver, at hvis HTC skal lave Walleye og LG Taimen, så har vi en interessant situation, hvor de to Pixel-varianter er fremstillet af forskellige mobilproducenter. Dette kan muligvis betyde, at der vil være designforskelle på de to varianter.

Mere til historien

LG har tidligere stået bag både Nexus 4, Nexus 5 og Nexus 5x for Google. Nu ser det også ud til, at de kommer til at stå bag Google Pixel XL 2

Endelig! Pixel 7 til Danmark? Det tror vi!

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er på vej. I år kommer Danmark endelig på landkortet. Det tror vi på!

(mere…)
Google klar med nye Pixel-telefoner i oktober

Google har sendt invitationerne ud til deres kommende ”Made by Google”-event. Her lanceres nye Pixel-telefoner.

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram