Rygte: Google Assistant kan erstatte Siri

Et rygte fortæller, at Apple og Google har indledt et samarbejde, som gør det muligt at erstatte Siri med Google Assistant på iPhone 8

Google Assistant (Foto: Google)

Google Assistant (Foto: Google)

Android Guys skriver, at du på iPhone 8 selv kan vælge, om du vil bruge Siri eller Google Assistant. En kilde fortæller, at Google og Apple har indledt et samarbejde, om bedre integreret udgave af Googles digitale assistent.

Som det er idag, er det muligt at benytte Google Assistant på iPhone. Denne har ikke samme funktionalitet som Siri, og kan dermed ikke erstatte Siri fuldt ud. Ifølge kilden er der planer om, at integrere Google Assistant fuldt ud på iPhone 8. Dette gør, at du i fremtiden selv kan vælge, om du vil benytte Apples eller Googles digitale assistent.

- Google frigiver Google Assistant til iOS – og flere lande

Der er endnu ikke nogen meldinger om, hvor langt Google og Apple er i processen med at integrere Google Assistant. Dette betyder, at vi endnu ikke ved, om det er noget vi allerede kommer til at se fra lanceringen af iPhone 8.

Soft launch af Google Assistant

Google præsenterede muligheden for at benytte Google Assistent på iOS ved Google I/O - som er Google årlige event. Dette skulle være det første skridt mod at integrere Googles digitale assistent fuldt ud på iPhones. Ifølge kilden var der tale om en såkaldt soft launch, hvor man i stedet for at lancere det fulde produkt afprøver markedet inden det lanceres. Dette kan meget vel forklare hvorfor Google har valgt at gøre deres assistent tilgængelig i en begrænset udgave til iOS.

- Googles Assistent kommer til ældre Android versioner

Mere til historien

I Danmark fungerer Siri rigtigt godt på dansk. iPhone-brugere har kunne tale dansk til telefonen siden frigivelsen af iOS 8.3 i 2015.  Til gengæld må vi stadig kigge langt efter Google Assistent på dansk. Google har ikke meldt noget ud om, hvorvidt Google Assistant vil komme til at forstå dansk.

Lyt også til vores podcast om digitale assistenter.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram