Rygte: Google Assistant kan erstatte Siri

Et rygte fortæller, at Apple og Google har indledt et samarbejde, som gør det muligt at erstatte Siri med Google Assistant på iPhone 8

Google Assistant (Foto: Google)

Google Assistant (Foto: Google)

Android Guys skriver, at du på iPhone 8 selv kan vælge, om du vil bruge Siri eller Google Assistant. En kilde fortæller, at Google og Apple har indledt et samarbejde, om bedre integreret udgave af Googles digitale assistent.

Som det er idag, er det muligt at benytte Google Assistant på iPhone. Denne har ikke samme funktionalitet som Siri, og kan dermed ikke erstatte Siri fuldt ud. Ifølge kilden er der planer om, at integrere Google Assistant fuldt ud på iPhone 8. Dette gør, at du i fremtiden selv kan vælge, om du vil benytte Apples eller Googles digitale assistent.

Google frigiver Google Assistant til iOS – og flere lande

Der er endnu ikke nogen meldinger om, hvor langt Google og Apple er i processen med at integrere Google Assistant. Dette betyder, at vi endnu ikke ved, om det er noget vi allerede kommer til at se fra lanceringen af iPhone 8.

Soft launch af Google Assistant

Google præsenterede muligheden for at benytte Google Assistent på iOS ved Google I/O – som er Google årlige event. Dette skulle være det første skridt mod at integrere Googles digitale assistent fuldt ud på iPhones. Ifølge kilden var der tale om en såkaldt soft launch, hvor man i stedet for at lancere det fulde produkt afprøver markedet inden det lanceres. Dette kan meget vel forklare hvorfor Google har valgt at gøre deres assistent tilgængelig i en begrænset udgave til iOS.

Googles Assistent kommer til ældre Android versioner

Mere til historien

I Danmark fungerer Siri rigtigt godt på dansk. iPhone-brugere har kunne tale dansk til telefonen siden frigivelsen af iOS 8.3 i 2015.  Til gengæld må vi stadig kigge langt efter Google Assistent på dansk. Google har ikke meldt noget ud om, hvorvidt Google Assistant vil komme til at forstå dansk.

Lyt også til vores podcast om digitale assistenter.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram