Google frigiver Google Assistant til iOS – og flere lande

5

Google Assistant er nu klar til ejere af Apples iPhones og inden længe er den også klar i fem nye lande. Læs mere om det her.

Google Assistant på iPhone (Foto_ Google)
Google Assistant på iPhone (Foto_ Google)

Googles intelligente assistent, Google Assistant, breder sig mere og mere. Google oplyste til Google I/O 2017, at de nu er tilgængelige på iOS-platformen. Dermed kan iPhone-brugere altså nu nyde godt af de mange funktioner, som Google Assistant gemmer på.

 – Nu kan hele familien tale med Google Home

Det betyder også, at Google Assistant efterhånden bliver mere brugbar end tjenesten hidtil har været. Dog er Google Assistant endnu ikke tilgængelig i så mange lande rundt i verden. Men flere tilføjes nu.

Google Assistant vil inden længe kunne bruges i flere lande. I løbet af sommeren vil den derfor kunne fransk, tysk, brasiliansk-portugisisk og japansk. Mens den inden slutningen af året også vil kunne tale italiensk, spansk og koreansk. Dermed behøver brugerne ikke snakke engelsk til Google Assistant for at gøre brug af dets mange funktioner.

 – Google lover flere sprog til Google Assistant

I Danmark må vi dog fortsat tale engelsk, hvis vi vil have hjælp af Google Assistant. Google har heller ikke meldt noget ud om, at Google Assistant vil komme til at forstå dansk på et tidspunkt. Så skulle den komme til det, så bliver det nok først et godt stykke tid ude i fremtiden.

Men vi kan stadigvæk få hjælp til at søge efter billeder, lave påmindelser, finde nyheder og meget andet. Vi skal blot tale engelsk til Google Assistant.

 – Googles Assistant kommer til ældre Android versioner

Du kan downloade Google Assistant gratis i Apples App Store. Lyt også til vores podcast om digitale assistenter.

https://www.youtube.com/watch?v=VZ9MBYfu_0A

Mere til historien

Apples konkurrent til Google Assistant er Siri. Denne har kunne tale dansk siden foråret 2015. Det danske sprog blev tilføjet i iOS 8.3. Du kan se hvordan, at Siri talte i starten i videoindslaget her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer