Spring køen over til mad og øl på Roskilde Festival med ny app

0

Står du på Roskilde Festival og er sulten eller tørstig, og gider du ikke at stå i kø, kan du klare bestillingen via en ny app.

Fast Track App Roskilde Festival (Foto: 3)
Fast Track App Roskilde Festival (Foto: 3)

I samarbejde med Teleselskabet 3 og Volt lancerer Roskilde Festival en app, som giver dig mulighed for at springe de ofte meget lange køer til mad og drikke over.

Det skriver 3 i en pressemeddelelse.

 – 3 opgraderer netværket til Roskilde Festival

Appen er levet til både IOS og Android og hedder Fast Track. Den er klar til download og er desuden gratis.

– Appen er perfekt til dem, som vil have mere festival og mindre ventetid – og hvem vil egentlig ikke det?, spørger Frederik Scholten, som og ansvarlig for 3’s aktiviteter på Roskilde.

Via appen kan festivalgæsterne bestille mad og drikke fra nogle af de populære boder, og derefter gå direkte hen til Fast Track-disken i den valgte bod og hente varerne. Udover mad og drikke kan man igennem appen også bestille tilbehør fra 3’s Reload stand.

Endnu er det ikke alle boder, som er tilmeldt Fast track. 3 oplyser at blandt andre er Halifax, Meyers Madbod, Mummbai, Freshi, Pizza og Pommes East, Dåsen East, Eat Beer. Beear East City og Beer Countdown tilmeldt. Ambitionen er, at alle boder på Roskilde Festival skal være en del af app’en i 2018.

Appen kan downloades her: iOS og Android

Fast Track App Roskilde Festival (Foto: 3)
Fast Track App Roskilde Festival (Foto: 3)

Sådan fungerer Fast Track-appen

  • Download Fast Track til mobilen for at se, hvad de forskellige boder tilbyder af produkter
  • Appen viser, hvor langt man er fra de nærmeste boder, og hvad de har på menuen
  • Betaling sker via kreditkort eller MobilePay. Vælger man kreditkort, kan man gemme sine betalingsoplysninger, og vælger man MobilePay bliver brugeren taget til MobilePay appen for at godkende betalingen
  • Når man har valgt sin mad eller drikke skal man klikke på ”Proceed order”, og her vil man blive bedt om at give Fast Track adgang til kameraet. Når man har givet adgang til kameraet, skal man for at verificere købet gå til den pågældende bod og scanne en QR kode, som findes ved Fast Track-disken.
  • Brugeren scanner koden direkte i Fast Track-appen og får derefter sin kvittering.
  • Kvitteringen vises og efter udlevering af de købte varer, kan kvitteringen lukkes.
  • I kvitteringshistorikken kan brugeren se sine tidligere køb.

 – Så vildt er mobilnettet på Roskilde Festival

Mere til historien

Roskilde Festival blev startet i 1971 og afholdes hvert år sidst i juni og først i juli på Roskilde Dyrskueplads. Selve festival-pladsen, og dermed det meste musik, åbner om onsdagen. På programmet i år er blandt mange, mange andre bands Foo Fighters, Ice Cube, The Weekend, Erasure, Lorde, The Savage Rose og Sort Sol.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer