Facebook har nu mere end 2 milliarder brugere

5

KORT NYT: Mere end 2 milliarder brugere benytter nu Facebook hver eneste måned. Det oplyser grundlæggeren Mark Zuckerberg i et opslag på Facebook.

Det er omkring 13 år siden, at Facebook så dagens lys. Meget er sket siden. Facebook rundede for fem år siden den første store milepæl – én milliarder månedlige brugere. Det skriver GSMArena.com.

 – Facebook går til kamp mod spam

Nu er brugerantallet fordoblet. Mark Zuckerberg har lavet et opslag på Facebook, hvor han fortæller om milepælen på 2 milliarder månedlige brugere er nået.

Facebook fejrer deres vækst med en personlig video til alle brugere, som vil tone frem på din skærm inden for de kommende dage. Du kan også finde den på facebook.com/goodaddsup.

GSMArena.com fortæller også, at Mike Nowak, product director hos Facebook, har udtalt, at der hver dag er mere end 175 millioner mennesker, der deler en ”Love reaction” (vild med) og mere end 800 millioner mennesker trykker ”like” på Facebook.

 – Nu kan du se Facebooks “min dag” fra computeren

Der er desuden mere end én milliarder mennesker, som hver måned bruger ”Groups”.

Mere til historien

Mange apps snager i din Facebook- og Google profil. Vi guider dig her til at få ryddet op og få styr på, hvad du deler med hvem.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer