Tjeep er klar med EU-abonnementer

EU-abonnementerne hos Tjeep er nu også klar – og du kan få EU-roaming for under 100 kroner om måneden. Se priserne her.

Tjeep klar med abonnementer inklusive EU-roaming (Kilde: Tjeep.dk)

Tjeep klar med abonnementer inklusive EU-roaming (Kilde: Tjeep.dk)

Teleselskaberne har den seneste tid meldt ud, hvordan deres abonnementer vil se ud når de nye EU-regler om roaming træder i kraft den 15. juni 2017. Nu er Tjeep også klar med deres bud. Det billigste giver dig endda mulighed for EU-roaming i abonnementet til under 100 kroner om måneden.

Oister får EU-roaming i abonnementerne – prisen fastholdes

Tjeep er klar med deres abonnementspakker Gobird og Gobird+, hvor det billigste giver 8 timers taletid samt enten 3 GB eller 5 GB udlandsdata inden for EU.

Det billigste abonnement, som inkluderer fri EU-roaming, er Gobird, der koster 89 kroner om måneden. Dette abonnement indeholder 4 GB data i Danmark. Gobird+ abonnementet koster 139 kroner om måneden. Her får du til gengæld 22 GB data i Danmark.

– ”Hos Tjeep har vi fra start slået hårdt på prisen – og det vil vi selvfølgelig gerne fortsætte med. Det er klart, at priserne vil stige, da omkostningerne for alle teleselskaber nu vil stige markant. Alligevel ønskede vi at kunne tilbyde et abonnement til under 100 kroner, så dem med et mindre forbrug stadig kunne bruge deres abonnement i udlandet. Det krævede en lang række udregninger, men vi er rigtig glade for at det lykkedes,” lyder det fra direktør Kim Damkær i en pressemeddelelse.

Eksisterende kunder får ”DK-only”-abonnement

Mens der altså er godt nyt til nye kunder, så kan de eksisterende se frem til, at deres abonnementer vil blive forringet. Det vil nemlig ikke fremadrettet være muligt, at roame i udlandet mod merbetaling.

Grunden til dette er, at EU-reglerne går på abonnementerne skal enten indeholde EU-roaming, som en del af abonnementet, eller også skal roaming være blokeret.

EU-roaming: Tjek disse 5 ting og spar penge på mobilregningen

– ”Vi har valgt at alle vores nuværende abonnementer bliver til DK abonnementer, som kun kan bruges i Danmark. Det sker af den simple årsag, at vi simpelthen ikke kan tilbyde pakker med EU data til de samme lave priser når EU forordningen træder i kraft,” siger Kim Damkær.

Abonnementsprisen vil der til gengæld ikke pilles ved på de eksisterende abonnementer.

Du kan finde alle Tjeeps abonnementer på deres hjemmeside.

Mere til historien

Når de nye EU-regler træder i kraft, så betyder det ikke, at du skal forvente at få 4G-hastigheder når du er online i udlandet. Læs mere om, hvad du kan forvente af hastigheder her.

Læs også:
Flere prisstigninger på vej som følge af EU-roaming

Her får du fri data temmelig billigt

Her er 3 sommertilbud hvor du får masser af data til brug i både Danmark og EU. Se priserne her.

(mere…)
Nu kommer straftolden på elbiler

Populær kineser i Danmark rammes hårdt, når EU flere måneder tidligere end ventet indfører EU straftold på kinesisk producerede elbiler.

(mere…)
Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram