Sony Xperia X Ultra – ny model på vej med nyt skærmformat?

0

RYGTE: Sony er måske vej med en telefon, som hedder Xperia X Ultra. Denne skulle komme med nyt aflangt skærmformat.

Sony Xperia XZ Premium i Bronze Pink (Foto: Sony)
Sony Xperia XZ Premium i Bronze Pink (Foto: Sony)

Under Mobile World Congress 2017 lancerede LG deres topmodel dette forår, som hedder LG G6. Denne har et anderledes skærmformat, der hedder 18:9. Efterfølgende lancerede Samsung også deres topmodeller Galaxy S8’erne, som også kommer med et anderledes skærmformat. Dette er på 18,5:9.

 – Sony annoncerer Xperia XZ Premium i Bronze Pink

Nye rygter peger på, at Sony er på vej til at følge efter. Men her er skærmformatet igen anderledes – nemlig 21:9 format. Det skal siges, at Samsung fortæller, at 21:9 format videoer vises perfekt på 18,5:9 formatet.

Hjemmesiden MobileXpose mener, at der er tale om en Sony-model, som vil få navnet Xperia X Ultra – og dermed være en efterfølger til Xperia Z Ultra, der kom på markedet i 2013.

Rygterne siger også, at skærmen på Xperia X Ultra vil være på hele 6,45 tommer og en opløsning på 1.080 x 2.520 pixels. Dermed en Full HD-skærmopløsning. Det nye og anderledes skærmformat vil dog give telefonen 600 pixels ekstra i højden.

Ud fra de øvrige specifikationer, som Xperia X Ultra rygtes at få, så er der formodentlig ikke tale om en topmodel. Det ventes i hvert fald, at den kommer med den nye Snapdragon 660-processor, 19 megapixels kamera, 13 megapixels frontkamera, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Batteriet skulle være på 3.050 mAh og understøtte Quick Charge 3.0.

 – Sony Xperia XZs – sådan ser super slowmotion ud

Sony har ikke meldt noget officielt ud og ej heller kommenteret på ovenstående rygter og spekulationer.

Mere til historien

Tror du det er en modedille med disse nye skærmformater eller vil det klassiske 16:9 format langsomt udgå? Hvad tænker du generelt om disse nye skærmformater? Skriv eventuelt i kommentarfeltet herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer