Nu kan man røre ved Alexa: Amazon klar med ny Echo

0

Echo Show hedder Amazons nye bud på en smarthome-enhed. Taleassistenten har nu fået en skærm der udvider funktionaliteten.

Så er det officielt. Amazon har afsløret sin seneste udgave af Echo. Det skriver det amerikanske medie The Verge.

Denne gang er det med touchscreen, men også med et genhør med Alexa.

Echo Show, som enheden er døbt, har været kraftigt rygtet på markedet i de seneste uger, men nu har Amazon altså åbnet butikken for forudbestilling.

Den kan således erhverves for 230 dollars og vil blive leveret 28. juni 2017.

Podcast: Så vilde bliver de digitale assistenter

Et ekko fra Echo

Grundlæggende har Echo Show de samme evner som andre udgaver af Echo, men den indbyggede touchscreen tilføjer en del mere funktionalitet, og kan for eksempel bruges til at afspille video-indhold fra for eksempel YouTube og Amazon Video.

Show bevæger sig, som andre af virksomhedens produkter, fortsat bedst i Amazons eget univers, og ifølge Amazon kan Show kobles på wi-fi sikkerhedkameraer, så brugerne kan tjekke deres videofeed med kommandoer som “Alexa, vis mig hoveddøren”.

The Verge vurderer, at den mest spændende nye funktion er adgangen til video- og taleopkald.

Her vil inviterede personer kunne foretage et videoopkald, og således lave et direkte kig ind i modtagerens hjem. Det kan for eksempel med fordel bruges for at tjekke op på ældre familiemedlemmer.

Show har samme mikrofonteknologi som den almindelige Echo – dog har den otte mikrofoner mod syv. Skærmen er syv tommer, og på fronten sidder et fem megapixel kamera og et par to-tommers højttalere.

Se mere om Echo Show hos Amazon.

Mere til historien

Google har netop opdateret sin smarthome-gadget Google Home, så den kan håndtere flere brugere på samme enhed. Samtidig skulle det ifølge vedholdende rygter være ganske vist, at Apple vil offentliggøre “Siri højttaleren” ved en udviklerkonference i juni.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer