Nu kan man røre ved Alexa: Amazon klar med ny Echo

Echo Show hedder Amazons nye bud på en smarthome-enhed. Taleassistenten har nu fået en skærm der udvider funktionaliteten.

Så er det officielt. Amazon har afsløret sin seneste udgave af Echo. Det skriver det amerikanske medie The Verge.

Denne gang er det med touchscreen, men også med et genhør med Alexa.

Echo Show, som enheden er døbt, har været kraftigt rygtet på markedet i de seneste uger, men nu har Amazon altså åbnet butikken for forudbestilling.

Den kan således erhverves for 230 dollars og vil blive leveret 28. juni 2017.

Podcast: Så vilde bliver de digitale assistenter

Et ekko fra Echo

Grundlæggende har Echo Show de samme evner som andre udgaver af Echo, men den indbyggede touchscreen tilføjer en del mere funktionalitet, og kan for eksempel bruges til at afspille video-indhold fra for eksempel YouTube og Amazon Video.

Show bevæger sig, som andre af virksomhedens produkter, fortsat bedst i Amazons eget univers, og ifølge Amazon kan Show kobles på wi-fi sikkerhedkameraer, så brugerne kan tjekke deres videofeed med kommandoer som “Alexa, vis mig hoveddøren”.

The Verge vurderer, at den mest spændende nye funktion er adgangen til video- og taleopkald.

Her vil inviterede personer kunne foretage et videoopkald, og således lave et direkte kig ind i modtagerens hjem. Det kan for eksempel med fordel bruges for at tjekke op på ældre familiemedlemmer.

Show har samme mikrofonteknologi som den almindelige Echo – dog har den otte mikrofoner mod syv. Skærmen er syv tommer, og på fronten sidder et fem megapixel kamera og et par to-tommers højttalere.

Se mere om Echo Show hos Amazon.

Mere til historien

Google har netop opdateret sin smarthome-gadget Google Home, så den kan håndtere flere brugere på samme enhed. Samtidig skulle det ifølge vedholdende rygter være ganske vist, at Apple vil offentliggøre “Siri højttaleren” ved en udviklerkonference i juni.

Amazons køb af iRobot blokeres måske af Margrethe Vestager

Det ser sort ud for Amazons opkøb af iRobot, som ventes blokeret af EU-Kommissionen.

(mere…)
EU spænder ben for Amazons opkøb af iRobot

EU-Kommissionen har meddelt Amazon, at det kan være skadeligt for konkurrencen, hvis de godkender opkøbet af iRobot.

(mere…)
Amazon er åbnet på dansk

Nu kan du købe ind på Amazon – på dansk.

(mere…)
Amazon.dk kan snart være en realitet

Der har været rygter længe, men nu tyder det på, at Amazon gør klar til en dansk lancering.

(mere…)
Amazon vil konkurrere med Elon Musk

Trådløse internethastigheder med op til 1 Gbps bliver virkelighed, når Amazon er klar med deres konkurrent til Elon Musks Starlink.

(mere…)
Amazon og iRobot i stor milliard-handel

Amazon styrker sin position på robotmarkedet for forbrugerteknologi med opkøb af pioneren indenfor robotstøvsugere, iRobot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram