Slip for copy-paste i Chrome

0

RYGTE: I den næste udgave af Chrome til Android slipper du for copy-paste. Maskinlæring skal forudsige, hvilke oplysninger du har brug for.

Copy-Paste i Chrome til Android (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge Venture Beat arbejder Google på at introducere en funktion, som de kalder Copyless Paste. Copyless Paste funktionen vil ved hjælp af maskinlæring forsøge at forudsige, hvilke oplysninger, som du har brug for. Hvis du f.eks. har søgt på en restaurant i Chrome og derefter åbner Google Maps, vil restauranten automatisk komme som et forslag i Google Maps.

 – Google Chrome vil udfase nogle reklamer via blokering

Google indsætter selv de oplysninger – du har brug for

Som er det er nu, skal du holde fingeren på det ord, du gerne vil kopiere. Vente til det bliver fremhævet og trykke kopier i pop-up menuen. Herefter skal du åbne den applikation, hvor du skal bruge oplysningen i, holde fingeren nede på søgefeltet og trykke indsæt. I dagligdagen er det måske ikke noget, som vi tænker over, men det kan blive til rigtigt mange tastetryk i længden. Hvis Copyless Paste kommer til at virke efter hensigten, vil det skabe en mere smidig måde at søge og bruge oplysningerne på tværs af apps.

– Ny Chrome-opdatering forbedrer artikellæsning markant

Copyless Paste forsøger at gætte, hvilke oplysninger, du har brug for i apps eller på hjemmesider. Oplysningerne bliver gemt som et tekststykke, der dukker op som et ordforslag på keyboardet i andre apps.

Selvom Google automatisk vil gemme små tekststykker, sender Copyless Paste ikke oplysninger videre. De gemmes udelukkende på din telefon.

Mere til historien

Det forventes, at Copyless Paste bliver en del af Chrome 60 opdateringen til Android, der kommer senere på året.

Læs også:
– Google Fotos er opdateret med videostabilisering

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer