Samsung Galaxy S8 – se eller gense præsentationen

0

Samsung afholdt i går deres Unpacked-event, hvor forårets topmodel blev ”pakket ud”. Se eller gense præsentationen af Galaxy S8 her.

Samsung er klar med den ottende generation af Galaxy S-topmodellen. Navnet er kort og godt Galaxy S8, dertil kommer også en Galaxy S8+ model.

 – Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ – her er de

I år udgår navnet Edge – og det er ikke fordi Edge-skærmen ikke benyttes. Faktisk er det Edge-skærmen, som er på både Galaxy S8 og Galaxy S8+. Foruden de har en Edge-skærm, så kommer de også med et nyt skærmformat.

Telefonerne kommer i handlen med Android 7 Nougat fra salgsæsken, samt Samsungs egen brugerflade TouchWiz ovenpå. Du kan se eller gense præsentationen i linket herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=hX6gdm5_YS0

Samsung sender i første omgang Galaxy S8 og Galaxy S8+ i handlen i tre forskellige farver på det danske marked. Disse er: Arctic Silver (sølv), Midnight Black (sort) og den nye farve Orchid Gray (grå med violet skær). Om der kommer andre farvevarianter senere er endnu uvist.

 – WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer i handlen på det danske marked fredag den 28. april 2017. Og har en vejledende udsalgspris på henholdsvis 6.199 kroner og 6.999 kroner for Galaxy S8 og Galaxy S8+. På det danske marked er det modellen med 64 GB intern hukommelse der kommer til salg.

Mere til historien

Samsung har justeret på nogle ting i Galaxy S8 og Galaxy S8+, så batteriet skulle være bedre end i Galaxy S7’erne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer