Samsung Galaxy S8 – se eller gense præsentationen

Samsung afholdt i går deres Unpacked-event, hvor forårets topmodel blev ”pakket ud”. Se eller gense præsentationen af Galaxy S8 her.

Samsung er klar med den ottende generation af Galaxy S-topmodellen. Navnet er kort og godt Galaxy S8, dertil kommer også en Galaxy S8+ model.

 - Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ - her er de

I år udgår navnet Edge – og det er ikke fordi Edge-skærmen ikke benyttes. Faktisk er det Edge-skærmen, som er på både Galaxy S8 og Galaxy S8+. Foruden de har en Edge-skærm, så kommer de også med et nyt skærmformat.

Telefonerne kommer i handlen med Android 7 Nougat fra salgsæsken, samt Samsungs egen brugerflade TouchWiz ovenpå. Du kan se eller gense præsentationen i linket herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=hX6gdm5_YS0

Samsung sender i første omgang Galaxy S8 og Galaxy S8+ i handlen i tre forskellige farver på det danske marked. Disse er: Arctic Silver (sølv), Midnight Black (sort) og den nye farve Orchid Gray (grå med violet skær). Om der kommer andre farvevarianter senere er endnu uvist.

 - WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer i handlen på det danske marked fredag den 28. april 2017. Og har en vejledende udsalgspris på henholdsvis 6.199 kroner og 6.999 kroner for Galaxy S8 og Galaxy S8+. På det danske marked er det modellen med 64 GB intern hukommelse der kommer til salg.

Mere til historien

Samsung har justeret på nogle ting i Galaxy S8 og Galaxy S8+, så batteriet skulle være bedre end i Galaxy S7'erne.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram