Pressefotos lækket af Moto Z2 Play – se dem her

0

Det forventes, at sløret inden længe løftes for en ny Moto-telefon. Se her lækkede pressebilleder af det, som ventes at være Moto Z2 Play.

Dette skulle angiveligt være et lækket pressefoto af Moto Z2 Play (Kilde: GSMArena.com)
Dette skulle angiveligt være et lækket pressefoto af Moto Z2 Play (Kilde: GSMArena.com)

Der er ikke længere tvivl om, at Motorola (Lenovo) vil annoncere en ”second generation” af Moto Z-enheder.

I nogen tid har der floreret lækkede billeder af Moto Z2 (Z2 Force). Det ser desuden ud til, at ligheden er stor til 2016 Moto Z-modellerne. Og dermed at producenten kan holde ord til de, der har investeret i MotoMods om at, modulerne også kan benyttes i næste generation af Moto Z.

 – TEST: Moto Z – Motorolas modulmobil er rimelig

Nu florerer der altså det der minder om pressefotos af Moto Z2 Play. Disse er spottet af TechnoBuffalo. Det skriver GSMArena.com.

Det ventes Moto Z2 Play vil komme med en Qualcomm Snapdragon 652 processor. Generelt er der tale om en midrange variant af Moto Z2 (Moto Z2 Force). Skærmen ventes at være på 5,5 tommer og med 1080p opløsning.

 – Lenovo satser på de populære “Moto”-smartphones

Datoen torsdag den 8. juni ses på de lækkede billeder. Det kan derfor meget vel være datoen, hvor enheden vil blive annonceret.

Mere til historien

Vælger Lenovo at offentliggøre Moto Z2 Play torsdag den 8. juni er det desuden samme uge, som hvor Apple afholder deres årlige udviklerkonference WWDC.

Læs <

 

– Motorola foretog første mobilopkald i 1973

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer