Huawei Danmark lancerer P10 Lite

MereMobil.dk skrev tidligere på ugen, at Huawei P10 Lite var på vej i handlen herhjemme. Nu bekræfter Huawei Danmark lanceringen.

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

– ”Efter sidste måneds lancering af P10 er Huawei nu klar med lillebroren P10 Lite. Det er en stilistisk indbydende og kraftfuld smartphone, der sætter nye standarder i Lite-serien – men holder fast i den attraktive pris,” sådan skriver Huawei Danmark i en pressemeddelelse, som de netop har udsendt.

 – Huawei P10 Lite – her er den

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Her bekræfter de altså lanceringen af Huawei P10 Lite, som MereMobil.dk også skrev om tidligere på ugen. Hvor vi kunne afsløre den danske pris og salgsstart.

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

Frontkameraet på P10 Lite indeholde i øvrigt nu funktionen Portrait Mode, som tidligere har været forbeholdt Huaweis topmodeller.

Huawei P10 Lite er den første model fra Lite-serien, der gør brug af Knuckle Sense Teknologien. Den gør at brugerne kan tage screenshots eller optage og dele film ved hjælp af deres knoer.

P10 Lite er allerede landet i handlen og kan købes hos en lang række forhandlere. Den vejledende udsalgspris er 2.499 kr.

 – Nu kommer Huawei P10 Lite – se pris og tilgængelighed

Huawei P10 Lite kommer i farverne sort, blå, hvid og guld.

Mere til historien

Det er ikke længe siden, at salgsstarten for Huawei P10 gik i gang og senere i april følger også Huawei P10 Plus. Du kan læse vores test af P10 her.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.