Huawei Danmark lancerer P10 Lite

0

MereMobil.dk skrev tidligere på ugen, at Huawei P10 Lite var på vej i handlen herhjemme. Nu bekræfter Huawei Danmark lanceringen.

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)
Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

– ”Efter sidste måneds lancering af P10 er Huawei nu klar med lillebroren P10 Lite. Det er en stilistisk indbydende og kraftfuld smartphone, der sætter nye standarder i Lite-serien – men holder fast i den attraktive pris,” sådan skriver Huawei Danmark i en pressemeddelelse, som de netop har udsendt.

 – Huawei P10 Lite – her er den

Her bekræfter de altså lanceringen af Huawei P10 Lite, som MereMobil.dk også skrev om tidligere på ugen. Hvor vi kunne afsløre den danske pris og salgsstart.

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)
Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

Frontkameraet på P10 Lite indeholde i øvrigt nu funktionen Portrait Mode, som tidligere har været forbeholdt Huaweis topmodeller.

Huawei P10 Lite er den første model fra Lite-serien, der gør brug af Knuckle Sense Teknologien. Den gør at brugerne kan tage screenshots eller optage og dele film ved hjælp af deres knoer.

P10 Lite er allerede landet i handlen og kan købes hos en lang række forhandlere. Den vejledende udsalgspris er 2.499 kr.

 – Nu kommer Huawei P10 Lite – se pris og tilgængelighed

Huawei P10 Lite kommer i farverne sort, blå, hvid og guld.

Mere til historien

Det er ikke længe siden, at salgsstarten for Huawei P10 gik i gang og senere i april følger også Huawei P10 Plus. Du kan læse vores test af P10 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer