Huawei Danmark lancerer P10 Lite

MereMobil.dk skrev tidligere på ugen, at Huawei P10 Lite var på vej i handlen herhjemme. Nu bekræfter Huawei Danmark lanceringen.

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

– ”Efter sidste måneds lancering af P10 er Huawei nu klar med lillebroren P10 Lite. Det er en stilistisk indbydende og kraftfuld smartphone, der sætter nye standarder i Lite-serien – men holder fast i den attraktive pris,” sådan skriver Huawei Danmark i en pressemeddelelse, som de netop har udsendt.

 – Huawei P10 Lite – her er den

Her bekræfter de altså lanceringen af Huawei P10 Lite, som MereMobil.dk også skrev om tidligere på ugen. Hvor vi kunne afsløre den danske pris og salgsstart.

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

Huawei P10 Lite (Foto: Huawei)

Frontkameraet på P10 Lite indeholde i øvrigt nu funktionen Portrait Mode, som tidligere har været forbeholdt Huaweis topmodeller.

Huawei P10 Lite er den første model fra Lite-serien, der gør brug af Knuckle Sense Teknologien. Den gør at brugerne kan tage screenshots eller optage og dele film ved hjælp af deres knoer.

P10 Lite er allerede landet i handlen og kan købes hos en lang række forhandlere. Den vejledende udsalgspris er 2.499 kr.

 – Nu kommer Huawei P10 Lite – se pris og tilgængelighed

Huawei P10 Lite kommer i farverne sort, blå, hvid og guld.

Mere til historien

Det er ikke længe siden, at salgsstarten for Huawei P10 gik i gang og senere i april følger også Huawei P10 Plus. Du kan læse vores test af P10 her.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram