Samsung dokument afslører stemmeassistenten Bixby

Der har længe svirret rygter om, at Samsung var på vej med en stemmeassistent ved navn Bixby. Nu har et internt dokument afsløret Bixby.

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung holder sig sjældent tilbage fra konkurrenterne. Apple, Google, Microsoft og Amazon har alle deres egen stemmeassistent. Det vil Samsung angiveligt også have i nær fremtid.

 – Galaxy S8 kommer til salg i april

Allerede i efteråret opkøbte Samsung assistenten Viv, der er udviklet af folkene bag Apples Siri. Derfor har ligget i kortene, at Samsung ville komme med deres bud på en stemmeassistent.

Det er heller ikke første gang, at navnet Bixby nævnes, som navn på tjenesten. Men det er nu nærmest bekræftet. Bixby-assistenten fremgår nemlig på Samsungs italienske hjemmeside. Det skriver SamMobile.com.

Rygtebørsen mener at vide, at Bixby vil blive mere avanceret end konkurrenterne Siri, Google Assistant og Microsoft Cortana.

Det ventes, at Samsung vil afsløre Bixby i forbindelse med lanceringen af Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus.

 – Samsung Galaxy S8 – kan måske forudbestilles fra 10. april

Samsung har inviteret verdenspressen til event i New York City onsdag den 29. marts 2017, hvor de afholder deres ”Unpacked-event”, som ventes at byde på afsløringen af de nye modeller.

Mere til historien

Der har løbende været lækket billeder af det, som altså ventes at være Galaxy S8. Senest har også det, som ligner et pressefoto, været lækket af Twitter-brugeren @EvLeaks.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram