Samsung dokument afslører stemmeassistenten Bixby

1

Der har længe svirret rygter om, at Samsung var på vej med en stemmeassistent ved navn Bixby. Nu har et internt dokument afsløret Bixby.

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)
Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung holder sig sjældent tilbage fra konkurrenterne. Apple, Google, Microsoft og Amazon har alle deres egen stemmeassistent. Det vil Samsung angiveligt også have i nær fremtid.

 – Galaxy S8 kommer til salg i april

Allerede i efteråret opkøbte Samsung assistenten Viv, der er udviklet af folkene bag Apples Siri. Derfor har ligget i kortene, at Samsung ville komme med deres bud på en stemmeassistent.

Det er heller ikke første gang, at navnet Bixby nævnes, som navn på tjenesten. Men det er nu nærmest bekræftet. Bixby-assistenten fremgår nemlig på Samsungs italienske hjemmeside. Det skriver SamMobile.com.

Rygtebørsen mener at vide, at Bixby vil blive mere avanceret end konkurrenterne Siri, Google Assistant og Microsoft Cortana.

Det ventes, at Samsung vil afsløre Bixby i forbindelse med lanceringen af Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus.

 – Samsung Galaxy S8 – kan måske forudbestilles fra 10. april

Samsung har inviteret verdenspressen til event i New York City onsdag den 29. marts 2017, hvor de afholder deres ”Unpacked-event”, som ventes at byde på afsløringen af de nye modeller.

Mere til historien

Der har løbende været lækket billeder af det, som altså ventes at være Galaxy S8. Senest har også det, som ligner et pressefoto, været lækket af Twitter-brugeren @EvLeaks.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer