Er OnePlus 3T på vej i ny variant?

0

Et tweet har givet et lille hint om, at OnePlus er på vej med en ny farvevariant af deres OnePlus 3T. Se mere her.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)
OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

OnePlus er på kort tid blevet kendt af mange. Det var særligt deres ”invitations-system”, som adskilte dem fra konkurrenterne. Senest har producentens telefoner OnePlus 3 og OnePlus 3T vundet indpas hos mobilkøbere rundt i verden.

 – OnePlus 3T snyder sig hurtigere i benchmarktest

OnePlus 3T fås pt. i farverne Soft Gold, der har hvid front, og Gunmetal, som har sort front. Men et tweet har hentydet til, at dette vil ændre sig i meget nær fremtid.

OnePlus har nemlig lavet et tweet, hvor de har skrevet morgendagens dato 15/03 2017 og teksten: -”Something is about to go down with @oneplus & @coletteparis – stay tuned.” Selve teksten er med hvid skrift på en blå farve. Og det er altså denne, som nu danner grundlag for spekulationerne om, at OnePLus i samarbejde med Colette er på vej med en ny blå farvevariant af OnePlus 3T.

Det er formentlig de færreste danskere, som kender Colette. Men det er en større modekoncern med tøj, sko og tilbehør. Derfor florerer rygterne også om, at OnePlus måske er på vej med en ny form for tilbehør. Kan det være et nyt smartwatch, anden form for wearable eller andet sjovt?

 – Android 7.0 Nougat klar til OnePlus 3 og OnePlus 3T

MereMobil.dk holder dig opdateret om den kommende OnePlus nyhed.

Mere til historien

OnePlus er gået væk fra kun at sælge telefoner til de, som har en invitation. Det var det der adskilte OnePlus fra konkurrenterne da de kom frem

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer