Kameraet i Huawei P10 slår ikke Google Pixel

1

Huawei har opgraderet kraftigt på kamerakvaliteten over de seneste par år, men Huawei P10 må nøjes med en delt tredjeplads i en kameratest.

Huawei P10 (Foto: Huawei)
Huawei P10 (Foto: Huawei)

Det anerkendte kameratest-site DxOMark har testet kameraet i Huawei P10, og resultatet er opløftende. 87 point blev det til, hvilket er 2 point under den aktuelle topscorer Google Pixel.

 – Google PIxel har det “bedste smartphone kamera” nogensinde

DxOMark noterer sig en signifikant forbedring i fotokvaliteten over de seneste to år, når det sammenlignes med P8 og P9, der scorede henholdsvis 74 og 80 point.

Kameraet i Huawei P10 er, som vi tidligere har beskrevet, det samme som i Huawei Mate 9 og Mate 9 Pro, men der er tilsyneladende forskelle i hvordan softwaren i telefonerne laver efterbehandlingen af billederne.

Tilbage i december 2016 scorede Huawei Mate 9, hos DxoMark 85 point.

TEST: Huawei Mate 9 slår ikke Mate 9 Pro

Det bemærkes, at kombinationen af RGB og monokrom sensorerne giver flere billededata, og telefonen leverer, som følge af dette, rigtigt gode resultater i lav belysning.

TEST: Huawei P10 – lækker men ikke overraskende

Google Pixel fører stadig

Selvom Google Pixel ikke som Huawei har dual-kamera lykkedes det alligevel for Google at holde førerpositionen på DxOMarks hitliste med 89 point.

Lige under Pixel finder vi HTC 10, Samsung Galaxy S7 Edge og Sony Xperia X Performance, der alle tre får 88 point.

Generelt tager alle telefonerne gode billeder, og man kan argumentere for, at afstanden mellem topmodellerne er lille. Vi er i nogle tilfælde nede på marginaler.

Huawei P10 Plus har nyere kamerateknologi end P10. Det vides aktuelt ikke om P10 Plus i en kameratest vil slå lille broderen.

Se også vores galleri med billeder som vi har taget med Huawei P10.

Første kig på Huawei P10 Plus

Mere til historien

Apple må på iPhone 7 nøjes med 86 point. Det er samme resultat som LG G5 og Samsung Galaxy S6 Edge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer