TDC er dømt for ulovligt telefonsalg

Marketingbureauet We Love Leads og TDC er begge blevet dømt skyldige og fået en bøde for ulovligt telefonsalg.

Vi kender dem alle. Telefonsælgere der ringer, og vil sælge for eksempelvis mobilabonnementer til dig. Men det er ulovligt at ringe til folk og forsøge at sælge mobilabonnementer, hvis de ikke har givet dem lov.

 - Telmore accepterer bøde på 25.000 kroner

Danmarks største teleselskab, TDC, er netop blevet dømt skyldig og fået en bøde på 10.000 kroner for, at ringe op til personer, som ikke havde givet dem lov til dette. Marketingbureauet We Love Leads har ligeledes modtaget en bøde på 10.000 kroner, da det er dem, som TDC har købt kontaktoplysningerne fra. Begge firmaer har tidligere modtaget større bøder. Det skriver Business.dk.

Sagen kort: Sagen omhandler to forbrugere, der blev kontaktet, da TDC ville sælge dem et mobilabonnement. Ingen af disse havde dog givet deres samtykke til, at ville blive ringet op. Det betyder kort og godt, at loven er overtrådt. Københavns Byret har nu dømt de to firmaer. Sagen blev taget op af forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen.

 - Millionbøde til Google

Hvert år modtager Forbrugerombudsmanden mere end 20.000 klager vedrørende emails med reklamer, samt omkring 300 klager vedrørende opringninger fra telefonsælgere.

Mere til historien

TDC fik i 2014 en bøde på 25.000 kroner for en tilsvarende sag med ulovligt telefonsalg. We Love Leads fik i 2015 (da hed firmaet Orville Media) en bøde på 190.000 kroner. Dette var for at overtræde forbuddet mod vildledning i markedsføringsloven.

De fleste har trukket stikket til fastnettelefonen

Du kan ikke længere kræve at få en fastnettelefon-linje i Danmark.

(mere…)
TDC afliver gammel bekendt - så hurtigt går det

TDC slukker for 3G for at gøre plads til 4G og 5G.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst - netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram