Sony SmartWatch 3 får ikke Android Wear 2.0

Der har floreret rygter om, at Sony SmartWatch 3 ville blive opdateret,  men nu har Sony officelt sagt, at uret ikke får Android Wear 2.0.

Sony Smartwatch 3

Sony Smartwatch 3 - valgmuligheder

Android Wear 2.0 blev officielt gjort færdigt i sidste uge, men har været i prøveversion til en række ure siden sommer. Android Wear 2.0 blev præsenteret i sommer til Google I/O, og siden da har der været en masse rygter om hvilke ure der ville få opdateringen.

Da Android Wear 2.0 har en række krav, var det tydeligt, at en stor del af urene fra 2014 ikke ville få den nyeste opdatering. Sony SmartWatch 3 har svævet i det uvisse. Umiddelbart overholdte uret nemlig de krav som Android havde sat til 2.0 opdateringen.

Disse enheder får Android Wear 2.0

Nu har Sony dog officielt sagt, at SmartWatch 3 ikke får Android Wear 2.0. Man kan hurtigt få den tanke at det er fordi Sony vil lancere et SmartWatch 4, men ifølge de rygter vi ser, er dette ikke tilfældet.

Vi har derfor kigget lidt ekstra på SW3 og grunden skal formentlig findes i processoren og chipsættet. Langt de fleste ure i 2014 og 2015 bruger Snapdragon 400, men Sony benytter en Broadcom til SW3. Sony valgte formentlig den gang Broadcom for at kunne få NFC, GPS, WiFi og FM.

Sony Smartwatch 3 test - holdbart men sløvt

Sony Smartwatch 3

Sony Smartwatch 3 - med sort rem

Da uret er fra 2014 er det nok heller ikke forventet at modtage alt for mange opdateringer, men Sony fans har på nettet holdt fast i håbet, der dog nu officielt er slukket.

På Sonys egen produktside står der dog nu "SmartWatch 3 SWR50 supports up to Android Wear 1.5. Android wear 2.0 and onwards are not supported".

Mere til historien

Vil du vide hvad Sony SmartWatch 3 går glip af, så læs mere herunder.

Android Wear 2.0 er klar – de største nyheder

iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Første opdatering er klar til Galaxy S23-serien

Nu kan du hente den første opdatering til Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23.

(mere…)
Galaxy S22-telefoner drænes efter One UI 5.1 opdatering

Samsung har udsendt One UI 5.1 til Galaxy S22-modellerne, men nogle brugere oplever nu, at batteriet drænes hurtigere end før.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram