Sony SmartWatch 3 får ikke Android Wear 2.0

Der har floreret rygter om, at Sony SmartWatch 3 ville blive opdateret,  men nu har Sony officelt sagt, at uret ikke får Android Wear 2.0.

Sony Smartwatch 3

Sony Smartwatch 3 - valgmuligheder

Android Wear 2.0 blev officielt gjort færdigt i sidste uge, men har været i prøveversion til en række ure siden sommer. Android Wear 2.0 blev præsenteret i sommer til Google I/O, og siden da har der været en masse rygter om hvilke ure der ville få opdateringen.

Da Android Wear 2.0 har en række krav, var det tydeligt, at en stor del af urene fra 2014 ikke ville få den nyeste opdatering. Sony SmartWatch 3 har svævet i det uvisse. Umiddelbart overholdte uret nemlig de krav som Android havde sat til 2.0 opdateringen.

Disse enheder får Android Wear 2.0

Nu har Sony dog officielt sagt, at SmartWatch 3 ikke får Android Wear 2.0. Man kan hurtigt få den tanke at det er fordi Sony vil lancere et SmartWatch 4, men ifølge de rygter vi ser, er dette ikke tilfældet.

Vi har derfor kigget lidt ekstra på SW3 og grunden skal formentlig findes i processoren og chipsættet. Langt de fleste ure i 2014 og 2015 bruger Snapdragon 400, men Sony benytter en Broadcom til SW3. Sony valgte formentlig den gang Broadcom for at kunne få NFC, GPS, WiFi og FM.

Sony Smartwatch 3 test - holdbart men sløvt

Sony Smartwatch 3

Sony Smartwatch 3 - med sort rem

Da uret er fra 2014 er det nok heller ikke forventet at modtage alt for mange opdateringer, men Sony fans har på nettet holdt fast i håbet, der dog nu officielt er slukket.

På Sonys egen produktside står der dog nu "SmartWatch 3 SWR50 supports up to Android Wear 1.5. Android wear 2.0 and onwards are not supported".

Mere til historien

Vil du vide hvad Sony SmartWatch 3 går glip af, så læs mere herunder.

Android Wear 2.0 er klar – de største nyheder

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram