Disse enheder får Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 er officielt lanceret i sin endelige udgave. Vi har samlet listen over smartwatch enheder, der får opdateringen.

Android Wear 2.0

Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 er sprængt fyldt med nyheder. Det er den største opdatering til Android Wear platformen, siden dens opståen.

Det har dog ikke været uden bump på vejen. Googles første udmelding, var at softwaren skulle have sin debut i efteråret 2016. Men problemer med at få finjusteret softwaren, betød google måtte udskyde lanceringen til ”tidlig 2017”.

 - Android Wear 2.0 er klar - de største nyheder

Tidlig 2017 er altså nu og Google har sammen med lanceringen af Android Wear 2.0, haft et sidestående samarbejde med LG. LG Watch Style og Watch Sport er blevet lanceret, som de første produkter med Wear 2.0 ud af boksen. Du kan læse alt om de nye ure fra LG, i vores gennemgang af begge enheder.

Det er dog ikke første gang Google samarbejder med LG. Den første Android Wear smartwatch, var netop udarbejdet i samarbejde med LG, nemlig LG Watch.

Android Wear 2.0 byder på et hav af nye muligheder, heriblandt Google Play og dermed også muligheden for at installere applikationer direkte på uret. Dermed er forbindelsen til din smartphone, endegyldigt brudt. Vi har lavet en gennemgang af de største nyheder, du kan få det hele med her.

Ældre enheder får Wear 2.0

Med Android har der altid været en hvis usikkerhed omkring fremtidige opdateringer. Men med Wear 2.0 ser det ud til, at langt de fleste smartwatch produkter, kan se frem til store forandringer.

Det står klart efter lanceringen af Android Wear 2.0, at hele 19 ure vil blive opdateret – den ældste går helt tilbage til LG G Watch R fra oktober, 2014. På den skuffende side, af produkter der umiddelbart ikke bliver opdateret, er Sony Smartwatch 3. Sony står slet ikke nævnt på listen over produkter, der står først for en opdatering.

 - LG Watch Style og LG Watch Sport er officielle

Det betyder nødvendigvis ikke, at Sony ikke vælger at opdatere produktet. Ifølge en kundeservicemedarbejder fra Sony UK, vil Smartwatch 3, få opdateringen – men Sony har officielt ikke meldt noget ud endnu.

Se om dit ur bliver opdateret

Den komplette liste over enheder, der officielt får Android Wear 2.0, ser per dags dato ud som følger:

 • ASUS ZenWatch 2
 • ASUS ZenWatch 3
 • Casio Smart Outdoor Watch
 • Casio PRO TREK Smart
 • Fossil Q Founder
 • Fossil Q Marshal
 • Fossil Q Wander
 • Huawei Watch (all variants)
 • LG G Watch R
 • LG Watch Urbane
 • LG Watch Urbane 2nd Edition LTE
 • Michael Kors Access Smartwatches
 • Moto 360 2nd Gen
 • Moto 360 2nd Gen (Women’s Editions)
 • Moto 360 Sport
 • New Balance RunIQ
 • Nixon Mission
 • Polar M600
 • TAG Heuer Connected

Syntes du at dit smartwatch mangler på overstående liste? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Mere til historien

Ifølge wareable.com påbegynder udrulningen til de første enheder fra den 15. februar – altså allerede i næste uge. Vi må dog forvente at der vil gå op til flere uger, før alle enheder på listen er blevet opdateret.

Den første smartphone med 200 megapixels kamera

Motorola har præsenteret verdens første med et 200 megapixels kamera. Læs mere om den her.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

(mere…)
Ny dato for afsløring af Motorolas nye supermobiler

Efter den noget kryptiske - og ikke mindst mystiske - aflysning skulle Motorola være klar med ny dato for lanceringen.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Mystik efter aflysning af Motorolas nye supermobiler

Kun få timer før lanceringen af Razr 2022 og X30 Pro aflyste Motorola uden forklaring begivenheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram