Rygterne svirrer om specifikationerne på LG V30

LG V30 vil formentlig først blive frigivet i sidste halvår af 2017, men allerede nu svirrer rygterne om specifikationerne.

LG V20 (Foto: LG)

LG V20 (Foto: LG)

LG havde et svært år sidste år. Firmaet forsøgte nogle ting med telefonerne LG G5 og LG V20, men deres satsninger gav ikke pote hos mobilkøberne, som i stedet vendte sig om og valgte konkurrenterne. Selvom LG endda lancerede den første smartphone med Android 7.0 Nougat, da de frigav LG V20, endte det ikke med en succes for LG.

 - LG V20 er annonceret - en kraftfuld topmodel

Taktikken for 2017 er ændret, og det ventes, at LG i 2017 vil forsøge sig med mere traditionelle produkter.

LG V30 ventes, at være ”den rigtige” topmodel i år fra producenten. Det menes blandt andet, at den får den nyeste processor fra Qualcomm – nemlig Snapdragon 835.

Snapdragon 835 er ”reserveret” til Samsung Galaxy S8 og derfor kommer LG G6 ikke med denne processormodel, da forventes at blive offentliggjort allerede til Mobile World Congress. I stedet skulle LG V30 angiveligt bruge Snapdragon 821 processoren.

 - LG er første smartphone med Android 7.0 Nougat

LG V30 kan derfor blive ”flagskibet” fra LG. Ifølge rygtebørsen, så vil den også komme med 6 GB RAM, dual kamera både på front og bag. Dermed ventes den også at komme med nogle ”mystiske” features, som endnu ikke er specificeret. Det skriver Androidguys.com.

LG V30 vil formentlig blive frigivet i sidste halvår af 2017.

Mere til historien

LG V20 kom ikke til Danmark, det er derfor heller ikke sikkert, at vi skal forvente LG V30 kommer på det danske marked. Men man kan jo håbe.

Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram