Rygterne svirrer om specifikationerne på LG V30

LG V30 vil formentlig først blive frigivet i sidste halvår af 2017, men allerede nu svirrer rygterne om specifikationerne.

LG V20 (Foto: LG)

LG V20 (Foto: LG)

LG havde et svært år sidste år. Firmaet forsøgte nogle ting med telefonerne LG G5 og LG V20, men deres satsninger gav ikke pote hos mobilkøberne, som i stedet vendte sig om og valgte konkurrenterne. Selvom LG endda lancerede den første smartphone med Android 7.0 Nougat, da de frigav LG V20, endte det ikke med en succes for LG.

 - LG V20 er annonceret - en kraftfuld topmodel

Taktikken for 2017 er ændret, og det ventes, at LG i 2017 vil forsøge sig med mere traditionelle produkter.

LG V30 ventes, at være ”den rigtige” topmodel i år fra producenten. Det menes blandt andet, at den får den nyeste processor fra Qualcomm – nemlig Snapdragon 835.

Snapdragon 835 er ”reserveret” til Samsung Galaxy S8 og derfor kommer LG G6 ikke med denne processormodel, da forventes at blive offentliggjort allerede til Mobile World Congress. I stedet skulle LG V30 angiveligt bruge Snapdragon 821 processoren.

 - LG er første smartphone med Android 7.0 Nougat

LG V30 kan derfor blive ”flagskibet” fra LG. Ifølge rygtebørsen, så vil den også komme med 6 GB RAM, dual kamera både på front og bag. Dermed ventes den også at komme med nogle ”mystiske” features, som endnu ikke er specificeret. Det skriver Androidguys.com.

LG V30 vil formentlig blive frigivet i sidste halvår af 2017.

Mere til historien

LG V20 kom ikke til Danmark, det er derfor heller ikke sikkert, at vi skal forvente LG V30 kommer på det danske marked. Men man kan jo håbe.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram