Oppo teaser for 5 x optisk zoom i ny mobil

Den kinesiske mobilproducent Oppo er angiveligt på vej med en smartphone, der har hele 5 x optisk zoom. Måske præsentation ved Mobile World Congress.

Oppo teaser for MWC 2017-event (Kilde: Oppo)

Oppo teaser for MWC 2017-event (Kilde: Oppo)

Mandag den 27. februar 2017 slås dørene op til den årlige Mobile World Congress, som igen inder sted i Barcelona. Den kinesiske mobilproducent Oppo er til stede ligesom de fleste andre mobilproducenter.

 – TEST: Oppo F1 Plus – dumper for vildt

Oppo teaser lidt for, hvad de har tænkt sig at offentliggøre. Selskabet skriver blandt andet ”Go 5x further” – hvilket ifølge rygtebørsen skal tolkes som, at Oppo er på vej med en smartphone hvor kameraet har hele 5 x optisk zoom.

5 x optisk zoom er ret så meget. Deres slogan i teaseren ”So close you can feel it” vidner da også om, at der vil kunne kommes særdeles tæt på motivet.

Til sammenligning har Apples iPhone 7 Plus kun 2 x optisk zoom, så der er trods alt et stykke op til 5 x optisk zoom.

Gennem tiden har andre producenter også forsøgt sig med ”kamera-telefoner” med mange gange zoom. Eksempelvis har både Sony Ericsson og Motorola m.fl. forsøgt sig med særlige kameratelefoner. Ligesom også Nokia havde en kamera-mobil med hele 41 megapixels.

 – 10 facts om smartphones og netværk i Danmark

Selvom Oppo i dag er den fjerdestørste mobilproducent på verdens plan. Ja, så er de altså ret så ukendte på det danske marked.

Mere til historien

Det kræver meget arbejde for en smartphone-producent at komme ind på det danske marked. For at være ”inde” på markedet i Danmark, så er det en kæmpe hjælp at få ens produkter i sortiment hos de store teleoperatører. Men dette er ikke så let som det lyder. Der er kamp om pladserne. Eksempelvis har HTC mistet deres plads og den seneste topmodel HTC U Ultra er endnu ikke i sortiment hos nogle af selskaberne.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram