Nyt iPhone headset har indbygget opladestik

0

Pioneers nye Rayz Plus hovedtelefoner lader dig høre musik samtidigt med, at du oplader din iPhone 7.

Pioneer-Rayz
Pioneer Rayz (Foto: Pioneer)

Med iPhone 7  og iPhone 7 Plus droppede Apple det klassiske 3.5 mm. hovedtelefon-stik. Problemet er dog, at det også er det stik, som bruges til at oplade med. Derfor er der også en del, som har været irriterede på Apples beslutning.

I dag findes der forskellige løsninger man kan sætte i bunden af telefonen, men det kan virke uelegant og upraktisk, at være nødsaget til at bruge sådan en “dongle” for at kunne høre musik og oplade samtidigt. Hvis du er én af dem, som er træt af dette, er der godt nyt.

Pioneer, der herhjemme mest kendt for deres forstærkere og bilradioer, er nu klar med en løsning på det problem.

 – iPhone 7 og iPhone 7 plus test – skal du købe?

Pioneer Rayz Plus har indbygget lightningport

I USA har Pioneer netop annonceret, at de er klar med et par hovedtelefoner, som løser netop dette problem.

De nye Rayz Plus hovedtelefoner har en indbygget Lightning port på selve kablet. Det betyder, at du både kan oplade din telefon og høre musik samtidigt. Ifølge Pioneer er det verdens første hovedtelefoner, som kan det.

 – Læs vores test af Apple AirPods

Det kan Pioneer Rayz Plus også

Udover at kunne oplade samtidigt med, at du lytter til musik, har hovedtelefoner også noise-canceling. Det vil sige, at hovedtelefonerne ved hjælp af seks små indbyggede mikrofoner blokerer lyde udefra.

Ifølge Pioneer tilpasser hovedtelefonernes noise-canceling sig selv til dine omgivelser, for at blokere mest mulig lyd. Denne funktion er noget, som kan slås til og fra efter behov.

Pioneer er også klar med lancering af deres egen Rayz app. Her skulle det være muligt at ændre på lydindstillinger og meget mere.

Ligesom Apples egne AirPods stopper og starter musikken, når du tager hovedtelefonerne af og på.

 – iPhone 7 og iPhone 7 Plus tilbehøreret er klar 

Kommer de til Danmark?

Pioneer selv skriver, at de snart lanceres på det amerikanske marked. Derfor vides det endnu ikke, hvornår og om de lander på det europæiske marked.

Rayz Plus varianten kommer til at koster $149, og vi må forvente, at de vil være endnu dyrere, hvis de lander i Danmark.

Når det alligevel er interessante for os danskere, er det fordi, det kan give os nogle idéer om, hvad vi kan vente os i fremtiden. Hvis Pioneer får success med deres nye Rayz hovedtelefoner, kan vi håbe på, at andre producenter vil følge trop.

Mere til historien

Apple er ikke de eneste, som går med planer om at droppe headset-stikket. Således går der rygter om, at også Samsung Galaxy S8 kommer uden headset-stikket.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer