Matas advarer: Falske mails og SMS’er i omløb

0

Matas misbruges netop nu i falske mails og SMS-beskeder i et forsøg på, at lokke danskere i en fælde.

Butikskæden Matas er endnu et firma i rækken, hvis navn misbruges i forsøget på at lokke danskerne i en fælde. Dette sker via mails og SMS-beskeder. Matas advarer på deres Facebook-side om disse falske beskeder, som altså lover modtageren en mulighed for et gavekort på 5.000 kroner. Men gavekortet er altså for godt til at være sandt.

 – Pas på! Falske konkurrencer er nået til Instagram

Matas’ advarsel

PAS PÅ!

Vi er blevet opmærksomme på at falske SMS og mails er i omløb. Disse lokker med at man vinder et gavekort på mange tusind kroner til Matas, HVIS man udfylder et skema med sine oplysninger.

DISSE ER FALSKE og vi opfordrer til ikke at give nogen informationer. Vi har ikke noget med disse at gøre. De ser f.eks. ud som på billedet.

ØV!

Vi håber I får en spam-fri weekend.

Sådan lød beskeden på Club Matas’ Facebook-side. Har du modtaget en af disse beskeder enten på mail eller SMS, så anbefaler Matas at du sletter den/disse.

PAS PÅ!Vi er blevet opmærksomme på at falske SMS og mails er i omløb. Disse lokker med at man vinder et gavekort på…

Slået op af MatasFredag den 10. februar 2017

Ikke første gang

 – FUP-SMS: Politiet advarer mod SMS fra iTunes

– ”Det er jo desværre ikke første gang, at nogen misbruger en virksomheds gode navn. Vi gør hvad vi kan, for at stoppe det og finde frem til dem, der står bag. Frem for alt er vi kede af det på vores kunders vegne.” siger informationschef i Matas, Henrik Engberg Johannsen, til BT.

Mere til historien

Tidligere er MobilePay, Nets, NemID, Netflix, e-Boks og mange flere blevet brugt i forsøg på, at misbruge kunders troværdighed til et pågældende firma til at lokke kontooplysninger eller andet ud af danskerne.

Læs også:
Pas på! 1 ud af 15 webshops er fup

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer