Er LG G6 vandtæt?

0

LG er begyndt at løfte sløret for, hvad vi kan vente os af LG G6. De har netop lanceret en ny teaser-video med titlen LG G6: Water resistant.

Flere mobilproducenter er i gang med at hype deres kommende telefoner inden den årlige Mobile World Congress. Som optakt er LG begyndt at komme med flere detaljer om deres kommende LG G6 telefon.

– LG afslører flere detaljer om LG G6

Er den vandtæt?

LG har lanceret en ny teaser-video, som skal pirre vores nysgerrighed.

Videoen er meget kort, og den fortæller ikke direkte om LG G6 er vandtæt eller bare beskyttet mod stænk. Noget kunne godt tyde på, at vi kan vente os en vandtæt telefon. På LG’s facebookside skriver de: “dyk i med LG G6 og opdag, hvad der er i vandet.”

Der går allerede flere rygter om, at LG G6 ikke vil have et udskifteligt batteri som LG G5 havde det. Dog skal man lægge mærke til videoens titlen: “Water resistant.” Der er nemlig stor forskel på om en telefon er vandbeskyttet eller vandtæt.

I kommentarerne til videoen på Facebook, håber flere at telefonen er vandtæt og ikke bare beskyttet mod vand.

 – LG G6 kommer formentlig med nyt skærmformat 

Nyt skærmformat

LG G6 kommer også med et helt nyt skærmformat, som de selv kalder FullVision. Det nye skærmformat er i 18:9 med en opløsning på 2.880 x 1.440 pixel. Det nye skærmformat gør, at skærmen kan deles i to lige store firkanter. Dette er noget, som vil være oplagt at bruge til fotos på f.eks. Instagram eller andre sociale medier.

LG har i en anden teaser-video løftet sløret en smule for det nye format. I videoen får vi også et glimt af det nye UX 6.0 operativsystem.

Rygter fortæller, at LG G6 ikke er LG’s kommende flagskibstelefon. Den titel vil ifølge rygterne gå til LG V30.

Vi venter spændt på, hvad LG vil afsløre på pressemødet søndag den 26. februar 2017.

– LG V30 bliver måske årets flagskib fra LG – ikke LG G6

 

Mere til historien

Du kan følge hele Mobile World Congress 2017 fra søndag den 26. februar og frem til torsdag den 2. marts 2017, som MereMobil.dk naturligvis dækker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer