LG bekræfter 13 megapixel dual kamera til G6

LG G6 får samme type kamera som V20, med dobbelt kamera på bagsiden og vidvinkel foran.

LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)

LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)

LG G6 bliver officielt præsenteret på Mobile World Congress, der finder sted om 6 dage i Barcelona.

LG er dog ikke for nærige med at løfte sløret langsomt for den kommende high-end mobil inden den officielle afsløring. LG har tidligere vist billeder af frontens design, og nu kommer der lidt informationer om kameraerne.

Der har tidligere været lækket billeder af designet og bagsiden, men der har vi kun kunne gisne om funktionerne og specifikationerne. Nu er LG så kommet på banen med konkrete informationer.

 – Flere billeder af LG G6 er dukket op

LG siger i en pressemeddelelse, at den nye G6 vil få et 13 megapixel kamerasystem på bagsiden, hvor man ved hjælp af to kameraer kan lave en vinkel på hele 125 grader. På forsiden er der “kun” ét vidvinkel kamera med 100 grader og et endnu ukendt antal megapixels.

Ekstra kamerasoftware

LG er stolte Koreaner, og derfor er der naturligvis også en række pudsige software tiltag. Med både vidvinkel for og bag er det oplagt at tage panoramabilleder, men med G6 kan man også tage 360 graders panoramabilleder og bruge det som GIF. Hvordan det virker i praksis bliver interessant at finde ud af.

LG G6s kamera vinkler (Grafik: Android Authority og LG)

Der er også et “firkantet” mode, som naturligvis er oplagt til Instagram og andre sociale medier. Og i forhold til sociale medier, så er der endnu et mode: Food Mode. Food Mode øger kontrasten og madbilleder kan se mere appetitlige ud. Det er hvert fald tanken bag.

 – Pressefoto af LG G6 er dukket op

Filtre er også populære, så nye Selfie-filtre kommer øjensynligt også til G6, så man rigtig kan lege. Hvilke filtre og testbilleder vil LG dog ikke afsløre, så der må vi vente til søndag den 26. februar 2017, hvor LG afholder pressemøde.

Mere til historien

LGs G-serie har længe været topmodellen, men med V10, V20 og formentlig LG V30 senere i år, er det nok snarere V-serien, som er den rigtige topmodel.

 – LG V30 bliver måske årets flagskib fra LG – ikke LG G6

LG Q6 afsløres mandag den 11. juli

Rygterne har svirret en del – særligt den seneste uge og nu er invitationerne udsendt. LG afholder event mandag den 11. juli 2017.

(mere…)
LG G6 mini lanceres formentlig under navnet LG Q6

RYGTE: Der har været mange rygter om en mini-variant af LG G6. Men nu forlyder det, at LG G6 mini vil blive lanceret under navnet LG Q6.

(mere…)
LG G6+ er officiel i Korea med 6 GB RAM

LG giver topmodellen G6 et ”facelift” og udstyrer den med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. LG G6+ er nu officiel i Korea.

(mere…)
LG G6 mini er måske på vej

RYGTE: Der er nu begyndt at florerer rygter om, at LG’s topmodel dette forår, LG G6, er på vej i en mini-variant.

(mere…)
LG G6 – de første anmeldelser

De første udenlandske anmeldelser af LG G6 er nu klar. Se hvordan anmelderne tager imod den første smartphone med nyt skærmformat.

(mere…)
LG G6 kommer til Danmark – se pris og tilgængelighed

Der har ellers ikke været megen lyd fra LG omkring en dansk lancering af topmodellen LG G6. Men nu forlyder det, at telefonen kommer til Danmark – dog eksklusivt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram