LG bekræfter 13 megapixel dual kamera til G6

0

LG G6 får samme type kamera som V20, med dobbelt kamera på bagsiden og vidvinkel foran.

LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)
LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)

LG G6 bliver officielt præsenteret på Mobile World Congress, der finder sted om 6 dage i Barcelona.

LG er dog ikke for nærige med at løfte sløret langsomt for den kommende high-end mobil inden den officielle afsløring. LG har tidligere vist billeder af frontens design, og nu kommer der lidt informationer om kameraerne.

Der har tidligere været lækket billeder af designet og bagsiden, men der har vi kun kunne gisne om funktionerne og specifikationerne. Nu er LG så kommet på banen med konkrete informationer.

 – Flere billeder af LG G6 er dukket op

LG siger i en pressemeddelelse, at den nye G6 vil få et 13 megapixel kamerasystem på bagsiden, hvor man ved hjælp af to kameraer kan lave en vinkel på hele 125 grader. På forsiden er der “kun” ét vidvinkel kamera med 100 grader og et endnu ukendt antal megapixels.

Ekstra kamerasoftware

LG er stolte Koreaner, og derfor er der naturligvis også en række pudsige software tiltag. Med både vidvinkel for og bag er det oplagt at tage panoramabilleder, men med G6 kan man også tage 360 graders panoramabilleder og bruge det som GIF. Hvordan det virker i praksis bliver interessant at finde ud af.

LG G6s kamera vinkler (Grafik: Android Authority og LG)

Der er også et “firkantet” mode, som naturligvis er oplagt til Instagram og andre sociale medier. Og i forhold til sociale medier, så er der endnu et mode: Food Mode. Food Mode øger kontrasten og madbilleder kan se mere appetitlige ud. Det er hvert fald tanken bag.

 – Pressefoto af LG G6 er dukket op

Filtre er også populære, så nye Selfie-filtre kommer øjensynligt også til G6, så man rigtig kan lege. Hvilke filtre og testbilleder vil LG dog ikke afsløre, så der må vi vente til søndag den 26. februar 2017, hvor LG afholder pressemøde.

Mere til historien

LGs G-serie har længe været topmodellen, men med V10, V20 og formentlig LG V30 senere i år, er det nok snarere V-serien, som er den rigtige topmodel.

 – LG V30 bliver måske årets flagskib fra LG – ikke LG G6

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer