Huawei P10 lækket igen

KORT NYT: Twitter-brugeren Evan Blass har lækket billeder af Huawei P10 i en lækker ”sort”-variant. Se billedet her.

Huawei P10 lækket i sort (Kilde: Evan Blass / @EvLeaks)

Huawei P10 lækket i sort (Kilde: Evan Blass / @EvLeaks)

Der er lækket oplysninger om, at Huawei P10 kommer i flere forskellige farver. Og blandt andet er lilla, grøn og guld nævnt. Men telefonen kommer også i en ”standard” farve – nemlig sort. Twitter-brugeren Evan Blass har netop lækket et billede, som viser dette. Det skriver Pocketnow.com.

 – Huawei P10 kommer måske i grøn og lilla

Det ventes Huawei P10 kommer med en 5,2 tommer skærm med QHD-opløsning, Kirin 960 processor, 4 GB RAM, 32 eller 64 GB intern hukommelse, 12 megapixels dual-kamera, 8 megapixels frontkamera og 3.100 mAh batteri.

MereMobil.dk dækker eventen på søndag. Hvor det altså ventes, at Huawei vil offentliggøre både Huawei P10 og Huawei Watch 2. Om der er flere nyheder i ærmet hos kineserne må tiden vise.

 – Huawei Watch 2 lækket på pressefotos

Du kan finde alle nyhederne på MereMobil.dk.

Mere til historien

Huawei har netop sendt Mate 9 på markedet herhjemme, hvilket ellers ikke var planen. Da Huawei Danmark havde valgt, at satse på Mate 9 Pro på det danske marked. Men efterspørgslen var for stor.

Læs også:

WEB-TV: Se det originale smart-view cover til Huawei Mate 9 Pro


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.